2777
2789
عنوان

از زندگیاتون راضی هستین؟

937 بازدید | 85 پست

من خیلی تنهام، مشکلاتم با همسرم زیاده، یعنی من با اون کاری ندارما ولی اون همش دنبال داستانه، عین بچه ها قهر میکنه، اصلا باهم دوست نیستیم، خیلی چیزامو بهش نمیگم.

من شاغلم، درآمدم خوبه، شغلم خوبه، با این حال چند روز پیش بهم گفت بقیه دخترا خیلی زرنگن، ببین چه پولایی در میارن، اونوقت تو عرضه نداری

منم گفتم انقد تو منو محدود میکنی، به من میگه همکار مرد نباید شمارتو داشته باشه، نباید به اسم صدات کنه، نباید اصلا باهات صحبت میکنه نگاهت کنه!!!

یا کلا خیلی گیر میده، رو حجاب اینا انقد گیر نیستا، از اون لحاظ راحتم ولی کلا با همه چیم کار داره

خیلی خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااااااا هرروز تو دنیا اینهمه آدم میمیره نمیدونم چرا من یکی از اونا نیستم

واای منم انقد خستم هرروز همینو میگم

میگم خدایا یه سریا التمای میکنن واسه زنده موندن

اونوقت من که میگم من بمیرم 

منو چرا نمیکشی

راضی نیستم حتی یه درصد اشتباه محض من این بود که کنار خانوادش خونه ساختیم تا ابد خودمو گرفتار کردم همه مشکلاتم هم از همینه واقعا بعضی وقتا یکی میمیره میگم خدایا اون حیف بود خیلی آرزوها داشت ولی من دیگه خسته شدم از این زندگی واقعا به ته خط رسیدم 

یه روزی همه چی درست میشه⁦☹️⁩
راضی نیستم حتی یه درصد اشتباه محض من این بود که کنار خانوادش خونه ساختیم تا ابد خودمو گرفتار کردم هم ...

ما هم توی یه آپارتمانیم با خانوادش

به نظر من باز اگه خود شوهر خوب باشه میشه تحمل کرد

من اخلاق شوهرم خیلی بده، فقطم با من نه ها

با همه، کلا تنده اخلاقش