من تازه عروسم و خونواده شوهرم ۹فروردین عروسی دارن و مادرشوهرم هی میپرسه لباس چی میگیری و شوهرم میگه پول نداریم لباس مجلسی بخری و میگه اگرم میخوای بخری با مامانم برو و منم دوس ندارم با مامانش برم و از اونطرفم خودم که بخرم شوهرم میگه زشته و سلیقه منم قبول نداره اه جیکار کنم.به شوهرم میگم خودت بیا باهام میگه من سرکارم صبح تا شب و خستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست عزیزم ، همین اول کاری برای خودت قانون بزار که به هیچ کسی ربطی نداره شما چی میپوشید و چی کار میکنید وگرنه یهو به خودت میای میبینی پونزده شونزده سال گذشته، تو موندی و یه اعتماد به نفس زیر صفر ، یه خاله دارم نزدیک بیست سال همین مدلی داره زندگی میکنه , از روز اول اختیارشو داد دست خانواده شوهر و یه شوهر غیر طبیعی، تر و خدا شما این کار و نکن ، نترس نهایتش میخوان بهت اخم و تخم کنن، به هیچ کجا حساب نکن، فقط سعی کن یه شخصیت قوی و مستقل از خودت بسازی ، هر چی دوست داری بپوش هر کاری که خودت میخوای انجام بده اما به هیچ کسی اجازه دخالت نده ، اصلا شوهرت نمیخره ، بسیار خب همون لباس قبلی هارو بپوش ولی عوضش غرورت حفظ میشه، یه نکته دیگه بگرد دنبال کار و استقلال مالی پیدا کن تا اونا حساب کار دستشون بیاد