2777
2789
عنوان

اه سر لباس عید خیلی عصبیم

270 بازدید | 14 پست

من تازه عروسم و خونواده شوهرم ۹فروردین عروسی دارن و مادرشوهرم هی میپرسه لباس چی میگیری و شوهرم میگه پول نداریم لباس مجلسی بخری و میگه اگرم میخوای بخری با مامانم برو و منم دوس ندارم با مامانش برم و از اونطرفم خودم که بخرم شوهرم میگه زشته و سلیقه منم قبول نداره اه جیکار کنم.به شوهرم میگم خودت بیا باهام میگه من سرکارم صبح تا شب و خستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم برم بگیرم بگه لباست زشته کلا شوهرم سخت میگیره.لباس مامانشم حتا گاهی میگه زشته

بگه زشته مهم نیست لباس توعه نظر خودت مهمه 

حق اینکه بگه زشته نداره چون میخاست خودشم بیاد خرید

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
کدومشون شوهرم یا مادرشوهرم

شوهرت دیگه 

شوهرت خوب باشه اخلاقش 

خانوادش بدترین ادم روی زمینم باشن نمیتونن دخالت کنن 

یعنی چی که تو تک تک لباسات میخاد نظر بده 

اگ مشکل ب حجابت گیر میده اینو باشه اوکی یه چی بخر باز نباشه ولی اینکه دیگ تو همه چی گیر میده درست نیس

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
چجوری چشمشو‌ دربیارم؟😂

بگو تو اگه برات مهم بود که باب سلیقت لباس بپوشم خودت باهام میومدی و انتخاب میکردی‌

منکه علم غیب ندارم بدون اینکه خودت بگی یا نظر بدی بدونم چی باب پسندت هست یانه

حالاهم اگه خوشت نمیاد از این لباس میتونی نگاه نکنی

Army for ever💜

دوست عزیزم ، همین اول کاری برای خودت قانون بزار که به هیچ کسی ربطی نداره شما چی میپوشید و چی کار میکنید وگرنه یهو به خودت میای می‌بینی پونزده شونزده سال گذشته، تو موندی و یه اعتماد به نفس زیر صفر ، یه خاله دارم نزدیک بیست سال همین مدلی داره زندگی می‌کنه , از روز اول اختیارشو داد دست خانواده شوهر و یه شوهر غیر طبیعی، تر و خدا شما این کار و نکن ، نترس نهایتش میخوان بهت اخم و تخم کنن، به هیچ کجا حساب نکن، فقط سعی کن یه شخصیت قوی و مستقل از خودت بسازی ، هر چی دوست داری بپوش هر کاری که خودت میخوای انجام بده اما به هیچ کسی اجازه دخالت نده ، اصلا شوهرت نمیخره ، بسیار خب همون لباس قبلی هارو بپوش ولی عوضش غرورت حفظ میشه، یه نکته دیگه بگرد دنبال کار و استقلال مالی پیدا کن تا اونا حساب کار دستشون بیاد 

تو یک انسانی چطور نمیتونی اختیار پوشش خودتم داشته باشی

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)