2777
2789
آزمایش داده مشکوک به سلیاکه. گفتن به صورت قطعی بخوان بگن باید آندوسکوپی بشه ممکنه آزمایش اشتباه کنه ...

براش آیت الکرسی میخونم عزیزم. ان شاءالله سالم و شاد باشه زیر سایه شما و پدرش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز جواب پاتولوژی بردم دکتر خداروشکر سالمه

خدارو شکر که خبر سلامتی بچت گرفتی 

عزیزم میتونم ازت بپرسم مقدار ttG چقدر بود و اینکه برای بیوپسی چند نمونه گرفتن  

ازمابش دخترم هم تی تی جی ۵۲ بود ولی جواب پاتولوژی سلیاک رد کرد فقط التهاب روده داشت 

حالا که از چنتا دکتر و خانمای گروه سلیاک پرسیدم گفتن ممکن جواب پاتولوژی منفی کاذب باشه

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
فدات بشم عزیزم.ttg25 جواب پاتولوژی هم برات میذارم 

شما کدوم شهری 

دکتر نگفت با اینکه سلیاک نیست چرا تی تی جی بالا رفته 

بعد از بیوپسی بازم بچت بردی ازمایش خون

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
فدات بشم عزیزم.ttg25 جواب پاتولوژی هم برات میذارم 

جواب پاتولوژی رو ترجمه کردین که چی نوشته 

من هیچی متوجه نمیشم

شما کدوم شهری  دکتر نگفت با اینکه سلیاک نیست چرا تی تی جی بالا رفته  بعد از بیوپسی بازم ...

نه گفت .

گفت یسال دیگه آزمایش خون تکرار بشه.

آندوسکوپی قطعا میگه هست یا نه.زنجانم عزیزم.