2777
2789
عنوان

شما هم حس عید ندارید؟ یا من تنهام؟؟

344 بازدید | 44 پست

سلام دوستان 

نمیدونم چم شده اصلا حال و حوصله عیدو ندارم... خونه تکونیم هنوز تکمیل نشده... ولی بقیه چیزا اوکی هست... اصلا دلم نمیخواد کاری کنم... افسرده شدم...

منم حس ندارم 

حالم خرااااااابببب 

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان که هیچ حسی ندارم ولی شب عید حسه خودش میاد

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

من همیشه قبل عید کلی انرژی دارم..ولی تو تعطیلات انرژی ندارم وکلا غروب میشه دلم میگیره

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

منم مثل تو . حتی نمیخوام سفره هفت سین بندازم ولی همسرم دوست داره امسال بندازه . رفته ماهی خریده به منم گفت میتونی سبزه بنداز . خونه تکونیم فقط پذیرایی مونده که جمعه تموم میکنم .دیروز بوفه رو تمیز کردم .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد