من برای اولین بار مجبورم کارگر بگیرم. ...یه خونه هست که تازه ساخت است و تازه از بنایی در اومده و نیاز داره به تمیز کردن کابینت های نو، کمد دیواری و شیشه ها..میخواستم بدونم براشون چه وسایلی باید مهیا کنم و اینکه دستمال رو باید برم بخرم براشون(زیاد برام مقدور نیست)؟ یا لباس کهنه هارو دستمال کنم(زشت نیست)؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معمولا خودشون میگن چه شوینده هایی احتیاج دارن ولی عموما جرم گیر، پاک کننده چند منظوره، شیشه پاک کن، وایتکس
دستمالم مهم نیست چی باشه فقط نباید پرز بده
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چرا زشت باشه مگه میخوان بپوشن.کمدرو مرتب کن هرچی لباس کهنه داری بده بهشون.اینجوری که شما رودرواسی دا ...
وای زدی تو خال عزیزم اینقدر رو در وایسی دارم و استرس که نگو....خودم دوتا بچه دارم و توی خونه ای که هستم کار فراوونه ...برای اونجا کارگر گرفتم منتها میترسم یا خرابکاری کنن یا بهشون بد بگذره ...هی میگم نکنه زشت باشه این لباسارو قیچی کنم از یه طرف میگم نکنه برن کابینتارو خطو خش بندازن یا جوهر نمک و وایتکس بزنن شیراالاتو خراب کنن معزم داره میترکه ...هم خودم خیلی کار دارم هم استرس اونجارو دارم و دلم میخواد بالاسرشون باشم