2777
2789
یعنی بدون بیهوشی میشه ختنه ش کنن ولی پسرم عمرا بدون بیهوشی اجازه بده 😭😭خیلی عوارض داره بیهوشش کنن؟ ...

بنظرم برای ختنه پسرت بیهوشی بهتر باشه..البته باز با پزشکش مشورت کن..نگران نباش ختنه هم زمان نمی بره..کمتر از نیم ساعته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان..بچه ها گناه دارن.. خیلی ناراحتم برای بچه هایی تو این سن اینقد اذیت میشن

آآره بخدا خیلی گناه دارن دخترم دندوناش هنوز کامل از لثه خارج نشده بود کامل پوسید دکترش میگفت  دندونش مینا نداره

اخی  نی نی رو همون نوزادی میبرن چون پوستش شله و سریع جدا میشه  الانم ببری با بی حسی اینک ...

شنیدم میگن بیهوش میکنن خدا کنه با بی حسی بشه این کارو انجام بدن شوهرم که کلا مخالف ختنه س 🤕

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
شنیدم میگن بیهوش میکنن خدا کنه با بی حسی بشه این کارو انجام بدن شوهرم که کلا مخالف ختنه س 🤕

با بی حسیه عزیزم

نترس

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
عزیزم چرا انقدر زود دندوناش خراب شده؟؟؟ شیر خودتو خورده یا شیر خشک؟؟ به نظرم کار درستی کردی نذاشتی ب ...

شیر خودمو میدادم.فک کنم بخاطر قطره آهنه..دکتر گفت ممکنه از جنس دندونشم باشه..

ایشالاه شمام به سلامتی پسرتو ختنه کنی عزیز..حست رو درک میکنم

پسرم ی دندون نیش سوراخ شده با اینهمه مراقبتی ک میکنم اصلا نمیفعمم چرا همچین شده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
پسرم ی دندون نیش سوراخ شده با اینهمه مراقبتی ک میکنم اصلا نمیفعمم چرا همچین شده

دکتر گفت ممکنه بخاطر ترشحات بزاقی کودک باشه..ممکنه از جنس دندونا و یا ژنتیک باشه..خونواده ی شوهرم جنس دندوناشون خرابه

.ولی من تا این سن دندانپزشکی مراجعه نکردم چون خداراشکر درد نداشتم..

عزیزم بچه کوچیک رو بیهوش نمیکنن دکتر به من گفت فقط خواب عمیقه و عوارض نداره  دقیقا دختر منم هم ...

پسرم رو چند جا بردیم نتونستن یه لحظه نگهش دارن..البته چهار تا دندونای بالاش مونده ..هزینه ش خیلی زیاد بود فعلا نتونستیم..برای چهار تا ۵۶۰۰در جا کارت کشیدیم..با چهار تا بالا میشد بالای ۱۱میلیون که نداشتیم..

وای تو که خوبی، من پسرم ۵.۵ سالشه. انقد دندون خراب داره. از ۳ سالگی بردمش و نمی ذاشت درست کنه. چندت ...

برعکس همسرم گذاشت و در رفت گفت طاقت نمیارم..منم دیدم چاره ندارم باید درستش کنم،خودم بغلش کردم و بردمش..ولی چهارتا دندون بالاش مونده..از الان غصه دارم اونارو چجوری باید ببرمش...طفلی بچه ها از الان باید اینقد عذاب بکشن