2777
2789

والا من نبردم تاحالا دندانپزشک.. اما خواهرم بچه شو برده بود اصلا گفت صدای بچه در نیومد دکتره اینقدر ماهر بود... تو اتاقش کلی اسباب بازی و کتاب کودک بود... البته منم اگه یه روز گذرم بیوفته دخترم کل مطبو اصلا محلو میزاره رو سرش 

راستش بیهوشی حتی برای بزرگسالا هم خیلی خطرناکه و ممکنه اثرش تا مدت ها بمونه زن دایی من خودش دندون پزشکه دندونای جلوی دختر یکسالش شکست باید عصب کشی میشد ولی اصلا بیهوشش نکرد با همون جیغو گریه خودش دندونارو درست کرد همون بی حسیم عوارض داره اصلا ناراحت نباشین کاره درستو کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا انقدر زود دندوناش خراب شده؟؟؟ شیر خودتو خورده یا شیر خشک؟؟ به نظرم کار درستی کردی نذاشتی بیهوشش کنن بچس یادش میره.بچه منم تو چهار ساله جتنش نکردم گفتن باید بیهوش بشه.

عزیزم بی هوشی برای افراد خاصه  بعدم درد نکشیده نگران نباش بخاطر صدا یکم ترسیده بود  وگرن ...

من حس میکنم با بی حسی....

دهن ضد گلوله دارم

باور کن ۴ تا بی حسی با هم بزنه حس میکنم باز

خداروشکر که تموم شد حالا برای این که مامان بهتری باشی مراقبت اصولی از دندونو بهش آموزش بده کاش از دندانپزشکش میخواستی مسواک زدن درستو یادت بده که تو فرصت مناسب آموزش بدی بهش

برای سلامتیش اینکاررو کردی دوست عزیز. این شکنجه نیست چون درد دندون خیلی بدتره. ولی نذار به این حد برسه که اینقدر دندون خراب داشته باشه. به بهداشت دهان و دندانش بیشتر حواست باشه. حیفه از الان. 

عزیزم بچه کوچیک رو بیهوش نمیکنن دکتر به من گفت فقط خواب عمیقه و عوارض نداره 

دقیقا دختر منم همچین شرایطی داره بردم دکتر اصلا رو تخت نموند و همکاری نکرد چاره ندارم که ببرم بیهوشی کل دندونارو یجا درست کنن

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

بهتر بود پزكشش وقني ديد بچه داد ميزنه كار انجام نده!

بجه شما دردي نذاشتع فقط ترسيده!

اين چه پزشكي بوده كه با داد زدن بچه كار انجام داده!

بچه من ٧ سالشه حايي كه ميبرم اول چهد جلسه رفتيم اشنايي

و چرخيدن توي فضا سه ساعت با ناز اداش راه ميان تا نترسه..

مامان بدي نيستي ولي هيچقوت ديگه كاري رر با زور انجام نده.

و بچه رو براي كاراي اين شكلي اماده كن

💕