2777
2789

عزیزم بچه خواهر منم دندوناش خرابه اما درد نداره. یا شایدم بروی خودش نمیاره چون از دندانپزشکی میترسه.

۴ سالشه. اما ما مشهدیم نمیتونیم ب پزشک شما مراجعه کنیم

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

اتفاقا شما مادر خوبی هستی عزیزم بیهوشی خیلی عوارض داره

و فکر میکنم گریه پسرت برای درد نبوده احتمالا ترس داشته ک گریه میکرده 

نگران نباش عزیزم خداروشکر ک دندوناش درست شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دختر مو بردم.

من و شوهرم و دستیار سه نفری دخترمو نگهداشتیم.

قیامت کرد ولی چاره ای نبود، خیلی درد دندون داشت.

هی ما میگفتیم الان تموم میشه.

فرداش به پدرو مادر همسرم میگه تقصیر شما و مامان جون و بابا جون(پدر و مادر من) چون بچه هاتون دروغگو تربیت کردین

پسرم رو چند جا بردیم نتونستن یه لحظه نگهش دارن..البته چهار تا دندونای بالاش مونده ..هزینه ش خیلی زیا ...

چقد گروووون 

تهرانین؟ 

دختر من تقریبا ۱۰ تا دندونش خرابه حدود چهار تومن میشد هزینه ش ولی این دکتری که برا بیهوشی می‌خوام ببرم گرونتره فک کنم یه هفت هشت تومنی بشه حداقل

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

عزیزم پسر من ۳سال و۷ماهست  روزنه داره داخل قلبش دکتر گفت نه میکشه نه پرمیکنه

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

دختر منم ۶سالشه.دندونش شکسته بود  آبسه کرد  بردیم کشیدیم، دوتا دندون پوسیده هم داشت که ترمیم کرد و روکش گذاشتن، هر سه جلسه  بدون بیهوشی و با امپول بی حسی بود. نسببت به بچه های دیگه خیلی اروم و خوب تحمل کرد ولی خوب بازم  اذیت شد

چقد گروووون  تهرانین؟  دختر من تقریبا ۱۰ تا دندونش خرابه حدود چهار تومن میشد هزینه ش ولی ...

بله.دکترش تو تهرانه.دکتر هلن جوانمرد..خیلییی گرون میگیره ولی خب چاره نداشتیم..

خدایی ده تا دندون چهار تومن عالیه...برا پسرم ده تاش نزدیک ۱۳میلیون میشه😢