سلام مانانا.پسرم ۴سالشه..دندوناش خیلی خراب شده..چند وقته به قدری دندون درد داشت که نمیتونست غذا بخوره..بردیم پیش چندتا دندونپزشک ولی از دلم نمی اومد یکیشون گفت ببرش بیهوشی..یکیش گفت بیهوشی عوارض داره،بچه است ده بیست دقیقه کار داره....آخر همینجا از مامانا آدرس دندونپزشک خوب پرسیدم دکتر هلن جوانمرد رومعرفی کردن.. توگوگل سرج کردم دیدم فقط متخصص کودکانه و کارش عالیه..بلاخره دیشب بردیم...اونم بدون بیهوشی ،با بی حسی چهار تا از دندوناش درست کرد.دو تاشوکشید و دوتاشم عصب کشی کرد..خیلی ماهر بود و در عرض یه ربع تموم شد..ولی توهمین یه ربع بچه م اینقد داد زد که نگو...دلم براش کباب شد...خداراشکر به محض بیرون اومدن دردش ساکت شد ولی عذاب وجدان دارم که چرا گذاشتم درد بکشه..چرا نبردمش بیهوشی و شکنجه شد...تموم شب خوابشو دیدم..همش میگم من مامان نامردی ام که دستهای بچه مو گرفتم تا عذابش بدم...😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر منم ۶سالشه.دندونش شکسته بود آبسه کرد بردیم کشیدیم، دوتا دندون پوسیده هم داشت که ترمیم کرد و روکش گذاشتن، هر سه جلسه بدون بیهوشی و با امپول بی حسی بود. نسببت به بچه های دیگه خیلی اروم و خوب تحمل کرد ولی خوب بازم اذیت شد