2777
2789

این ترم با یه استادی درس آمار و احتمال مهندسی برداشتم 

تعدادمون سر کلاس پونزده نفره 

هر جلسه یه کوییز ده دقیقه ای میگیره 

و از بچه ها درس می‌پرسه .

سطح کوییزاش همیشه سخت تر از تدریسشه هم جزوه میده هم کتاب میگه روی هر دو تاش مسلط باید باشید .

من سر کلاسش خیلی حالم بد میشه  تو ده دقیقه سه تا سوال میده تا عکس بگیری براش بفرستی وقتت تموم میشه 

دوشنبه درس میده سه شنبه میاد امتحان میگیره 

من ترم پیش باهاش داشتم نتونستم تا آخر ترم تحمل کنم حذفش کردم . این ترم فقط همین یه استاد ارائه کرده بود 

به نظرتون بازم حذفش کنم ؟؟

رشتمم مهندسی کامپیوتره 

اینم بگم خودم بچه درس خونیم ولی فشار و استرس خیلی زیاده روم 😭

نه

استاد ما که همون لحظه ده دقیقه درس میده ازت پونزده دقیقه کنفرانس میخواد راجب به اینکه چی گفته

بعدشم دعوا میکنه و توهین

با این وجود چند ترمه باهاش سر کردم چون این دروس فقط با اون ارائه میشه

حقوق خوندم اگه بتونم پاسخ سوالتونو میدم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه استاد ما که همون لحظه ده دقیقه درس میده ازت پونزده دقیقه کنفرانس میخواد راجب به اینکه چی گفته ب ...

این ریاضیه . باید درجا براش مسأله حل کنی بدون این که قبلاً مشابه اون سوال رو دیده باشی کنفرانس نیست تازه از عمد سوال سخت می‌پرسه که پایان ترم به همه ده دوازده بده

من جای تو بودم ، از قبل فیلم کلاس های دانشگاه های معروف رو از سایت ، مکتبخونه دانلود میکردم توپ میخو ...

من برای همه درسام همین کار رو انجام میدم ولی این استاده خودش دکترای آمار داره سطح سوالاش خیلی بالاس 

دو ترمه این درس رو دارم هر چقدر تمرین حل کنی کمه 

و من خیلی استرسیم

من برای همه درسام همین کار رو انجام میدم ولی این استاده خودش دکترای آمار داره سطح سوالاش خیلی بالاس& ...

ببین هیچ وقت سطح استاد مهم نیس ، سطح هم کلاسیات مهمه تو اگه از نصف کلاس بهتر باشی استاد مجبوووووووره 80 درصد کلاسو پاس کنه ، حد اقل پس عزیزم نگران نباش

ببین هیچ وقت سطح استاد مهم نیس ، سطح هم کلاسیات مهمه تو اگه از نصف کلاس بهتر باشی استاد مجبوووووووره ...

عزیزم تو دانشگاه های سراسری از این خبرا نیست بالاترین نمره ای که این استاد به بهترین دانشجوش داده ۱۳ بوده 

و از سی نفر فقط ۵ نفر پاس کردن این درس رو .

تو دانشگاه های مهندسی اونم از نوع سراسری استاد بدون قید و شرط نمره ای بخواد رو میده

عزیزم تو دانشگاه های سراسری از این خبرا نیست بالاترین نمره ای که این استاد به بهترین دانشجوش داده ۱۳ ...

ببین دانشگاه شیراز که من درس میخونم معروفه تو نمره ندادن ولی بالاخره 80 درصدو پاس میکنن با نمره بد

البته من ارشد هستم نمره زیر 12 رد هستی 

ببین دانشگاه شیراز که من درس میخونم معروفه تو نمره ندادن ولی بالاخره 80 درصدو پاس میکنن با نمره بد ...

اها درسته دانشگاه با دانشگاه فرق داره .

توی دانشگاه ما که شاهرود باشه 

استادا اصلا وظیفه ای در پاس کردن هشتاد درصد ندارن 

البته استادایی هم داریم که نصف کلاس بیست میگیرن ازشون 

ولی اگر بخوان میتونن از سی نفر ۵ نفر رو هم پاس کنن 

همینطور که شده قبلا هم .