2777
2789

(همین اولش بگم که دخترم و فقط دوسته دختر منظورمه، 23 سالمم هست و قم زندگی میکنم، اما دوست مجازی هم بود اشکال نداره...😍🌿💙) 

دیگه بگم که دانشگاه رفتم، آموزشگاه رفتم، سرکار رفتم، اما هيچوقت قسمتم نشد دوسته پایدار داشته باشم😔😔

مجردم اذیت میشم خب بدونه رفیق😔

خیلیییی دختر باحال و بشدت مهربون و امروزی ایم بخدا، هیچی کم ندارم از هیچ لحاظ، 

فقط از شانسه گندم بود که دوستیام پایدار نبودن، همین😔💔😞😞

چند نفر قبلا چند بار که تاپیک واسه دوست زده بودم، اومدن و بعده 2 روز از شانس عجیب غریبم ناپدید شدن😲😢💔

ولی به جون عزیز ترین کسم من خیلی دختر خوبیم و هرچی راجب اخلاقم الان گفتم، بخدا قسم واقعیته، 

من فقط شانسم خیلی بده😔

لطفا نیاید واسه فقطو فقط 2 روز دوستی بهم درخواست بدید، 

اینجوری بخدا بدتره که بهم امید الکی بدید که خو😕😕 و منم هرگززززززززززز اینجور آدما رو حلال نمیکنم و بدجوریییییییی ام براشون متاسفم و واقعا همیشه نفرينشون میکنم...... 😑🤦‍♀️🤦‍♀️

اگه بخاطر وسواس فکریم نبود، حتما بیخیال دوست پیدا کردن میشدم، ولی خب ناچارم😢

خلاصه هرکی خواست، درخواست دوستی بده🌿💙

👻 وارد بحث با کاربرایی که به بلوغ فکری نرسیدن و از همون کامنت اولشون مشخصه دنبال جر و بحث و بچه بازی ان نمیشم، چون‌ هرچقدرم که با استدلال هزار تا جواب بهشون بدی، باز یه جواب چرت بچگانه پیدا میکنن، تحویلت میدن، آرامشم برام خیلی مهمتر از اینه که اینجور کاربرای نوجوون و کاربرای امثال شون فکر کنن من کم آوردم و جوابی نداشتم که بهشون بدم!!!! 😄😄😄😄✌🏻✌🏻                                          میشه برای اینکه یه دوست خوب پیدا کنم، دعا کنی مهربون؟؟       آخه خیلی تنهام، اذیت میشم خب تنهایی تو زندگی، با افسردگی و وسواس فکری ای دارم