2777
2789

هیچ جوره امنیت اون گوشیا خیلی بالاس

چیزی که رفته دیگه برنمیگرده😑

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه اصلا 

اًٍوًٍمًٍدًٍيمًٍ گًٍرًٍگًٍاًٍرًٍوًٍ رًٍاًٍمًٍ کًٍنًٍیًٍمًٍ سًٍگًٍاًٍشًٍاًٍخًٍ شًٍدًٍنًٍ                                                                                                                                                                            
هیچ جوره امنیت اون گوشیا خیلی بالاس چیزی که رفته دیگه برنمیگرده😑

ای خدا کاش میشد گوشی قبلیش سامسونگ لمسی بود ریکاوریش کردم مچشو گرفتم سر همون زد گوشیش رو شکست حالا نوکیا ساده ای داره نمیتونم مچشو بگیرم😬

ای خدا کاش میشد گوشی قبلیش سامسونگ لمسی بود ریکاوریش کردم مچشو گرفتم سر همون زد گوشیش رو شکست حالا ن ...

لمسی ها خیلی خوبه برمیگرده 

ولی اونا حافظه نداره که اطلاعات پاک شده توش باقی بمونه 

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
ی برنامه ای هس بریزی تو گوشی خودت ،بعد هرچی واس شوهرت پیامک میاد واس توام میاد .ینی میفهمی کی بهش پی ...

از اون نوکیا هست جواب میده؟ اگه میشه اسمشو بگو بی زحمت💓

ی برنامه ای هس بریزی تو گوشی خودت ،بعد هرچی واس شوهرت پیامک میاد واس توام میاد .ینی میفهمی کی بهش پی ...

من دارم. دایورت پیامک هست هر دوازده ساعتی غير فعال میشه برنامه قشنگ تری سراغ نداری؟ 

من دارم. دایورت پیامک هست هر دوازده ساعتی غير فعال میشه برنامه قشنگ تری سراغ نداری؟ 

جواب میده؟ من برا امروز میخوام چون دیدم پیامی اومد سریع گوشی رو قایم کرد مشکوک میزد تو رو خدا اگه برنامه خوبیه اسمشو بهم بگو برات دعا میکنم