2777
2789
بگوی، 

خیلی باشوهرم مشکل دارم یه بچم دارم بارها رفتم جدابشم امابه خاطربچم برگشتم شوهرم سالم وپاک وکاریه امادست بزن داره ارزش زن روحفظ نمیکنه بی احترامی توجمع میکنه یکم خاله زنک وحسود ودهن بینه 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
خیلی باشوهرم مشکل دارم یه بچم دارم بارها رفتم جدابشم امابه خاطربچم برگشتم شوهرم سالم وپاک وکاریه اما ...

من مجردم، تجربه بی زندگی مشترک و همسر داشتن رو ندارن، نمیتونم راهنماییت کنم فقط میتونم بگم به خدا توکل کن و ازش کمک بخواه. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم، تجربه بی زندگی مشترک و همسر داشتن رو ندارن، نمیتونم راهنماییت کنم فقط میتونم بگم به خدا تو ...

اره بعددیدم مجردی خوشحال شدم ممنونم

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
چرا خوشحال؟ 😅

نه میگم خوشحال شدم باهات صحبت کردم، انشاالله بخت خوب وسفید💓

نه میگم خوشحال شدم باهات صحبت کردم، انشاالله بخت خوب وسفید💓

آهاااااا😅، اخه بعضی خانوما اینجا توی سایت میگن که خوشحال میبینن یکی مجرد هست و درگیر مشکلات و سختیای تاهل نیست، فکر کردم شما هم از همین جهت داری میگی. 

ممنون بابت دعات، إن شا ٕ الله مشکلات شما هم حل مبشه. نذر کن برای امام زمان و شهدا، هر چیزی که میتونی مثل زیارت عاشورا خوندن،صلوات دعای فرج دعای سلامتی امام زمان و سوره های قرآن یا هر چیزی که توانش رو داری، شهدا واسطه میشن واسه ی حاجاتت پیش امام زمان،امام زمان هم واسطه میشه پیش خدا برات، و دعات میکنه. 

آهاااااا😅، اخه بعضی خانوما اینجا توی سایت میگن که خوشحال میبینن یکی مجرد هست و درگیر مشکلات و سختیا ...

چقدرزیباگفتی دوست من حس خوبی داری کلا مراقب خودت باش ممنونم

عزیزم تاپیک اسکرین شات دعوا رو میبینی لطفا؟:) کمکم کن

خوندمش، هر دوتاتون شبیه بچه ها رفتار کردید.نمیتونم کمکی کنم. فقط از تجربه ی خودم میگم. من و دوستم سال ها هست که همو میشناسیم سر یه سری موضوعات از دست هم ناراحت شدیم، بالاخره یکی پا پیش گذاشت از اون یکی پرسید که ناراحته از دستش؟! علت ناراحتی و به؟!!! و بعد هم توضیحات دیگه تا اینکه بالاخره سو ٕ تفاهم رفع شد و اون بین نه من نه دوستم حرفایی که مثل حرفای شما بود رو به هم نزدیک که تو بی درکی، یا من حرفم رو رک میزنم یا کج فهمی و... 

گاهی رابطه انقدر با ارزش هست که دو طرف حاضرن برای حفظ و تداوم اون رابطه از من من کردن، غرور و بچه بازی و تکبر و خود بزرگ بینی دست بردارن و با هم صحبت کنن تا مشکل رفع بشه و گاهی رابطه حتی اگه سالها طول کشیده باشه بازم اونقدری ارزشمند نیست که هر دو طرف بخوان ازینجور چیزا بگذرن تا دوستی ادامه پیدا کنه.

با خوندن حرفاتون این رو متوجه شدم که نه این دوستتون برای شما ارزش داره نه شما برای اون.ایشون فکر کرده رفتار دوستانه و مهربونی شما وظیفتون بوده، شما هم فکرای خوبی دربارش نکردی. کار هردوتون خیلی زننده و زشت بوده و این وسط به هیچکدومتون حق کامل نمیدم.۵۰_۵۰حق دارید و ۵۰_۵۰هم مقصر هستید. 

شما گفتی بقیه برات له له میزنن، ایشون گفته سال جدید وقت حذف کردن بعضی آدما هست و... قشنگ هر دو خواستید طرف دیگه و تخریب کنید. که چی مثلا؟!!! 

عذرخواهی یه فرایند دو طرفه هست هر دو طرف باید بخوان صلح کنن با هم. 

ولی در کل من باشم روابطم رو باهمچین آدمی قطع میکنم.

چونکه همچین آدمی برخلاف سنش خیلی بچه هست. خس کردم حرفای به دختر ۱۲_۱۳ساله رو دارم میخونم.خیلی قیافه گرفته، مغروره. لوس و خودخواه به نظر میاد، گفتنا بنا به معنای این نیست که شما اینجوری نبودی. اگه میگفتن بین شما دو نفر با کی دوست میشم میگفتم هیچکدوم چونکه هیچکدوم از روابط دوستانه شناخت درستی ندارید.

اینا رو بهتره واضح بگم تا راحت تر بفهمی منظورم رو.سعی کن یکم بزرگ بشی.۱۷سال سن کمی نیست.سن بچه بازی و لوس بازیای دخترای کوچولو نیست.

میدونم دوستت بد باهات حرف زده ولی اگه من جای تو میبودم امکان نداشت حتی یک کلمه بد با طرف مقابل حرف بزنم. میدونی چرا؟! 

چونکه اینجوری اون ادم پیش وجدان خودش شرمنده میشه، پیش خودش حس میکنه که چقدر کوچیک و ضعیفه. اما تو با گفتن بعضی حرفا جلوی اینکه اون همچین حسی داشته باشه رو گرفتی.

من حرفامو رک میزنم، مهموناتون میتونن ساکت باشن، خودت نمیفهمیدی خونمون از خونه ی شما شلوغ تره! این رک بودن نبود، ببخشید بیشعوری بود.ایشون هنوز به حدی از رشد عقلی نرسیده که بدونه وقتی به یکی سر یه موضوعی جواب نه میده باید دلیلش رو بگه،حتی اگه طرف مقابل دلیل رو بدونه.شاید توی اون لحظه آدم با وجود دونستن علت جواب منفی نتونه این دلیل رو به خودش یاداوری کنه. پس ادب و شعور داشتن حکم میکنه آدم به طرف مقابل توضیح بده.

بین رک بودن و بی ادبی یه مرزی وجود داره، نمیتونه بفهمه این مرز رو! 

پس بذارش کنار.نه چون نذاشته بری خونشون، چون باعث ناراحتیت میشه. و خودت هم سعی کن شخصیتت رو رشد بدی.چونکه داری یه رابطه رو تموم میکنی دلیل نمیشه طرف رو تخریب کنی و بهش حرف بد بزنی حتی اگه اون حرف بد بزنه بازم دلیل نمیشه تو حرف بد بزنی.

شما برای ایشون استیکر میفرستادی، یا پیام میدادی که دیر جواب میدادن یا جواب نمیداده، خب ناراحت شدی، بهش گفتی که ناراحت شدی، ایشون در جواب حرفی با این مضمون گفته بودن:اگه جواب نمیدم چون استیکر یا حرفای الکی میزنی.ببین طرف واقعا یه بچه هست، یه دختر کوچولو که هنوز توی فضای ۱۲سالگیش مونده.داره میگه حرفات بی ارزش هستن و ارزش جواب دادن ندارن.خیلی کارشون زشت بوده. البته هر پیامی هم قابلیت جواب دادن نداره، اما خیلی مهمه که دو طرف وقتی یه مکالمه رو شروع میکنن با خداحافظی تمومش کنن تا مشخص بشه اون مکالمه تموم شده. اینجوری اگه پیامی بی جواب بمونه احتمال پیش اومدن سو ٕ تفاهم کمتر میشه.

موضوع دیگه اینکه بازم ، سین نکردن و جواب ندادن،سین کردن و جواب ندادن، یا دیر جواب دادن باید یه دلیل داشته باشه،طرف براش کاری پیش اومده که بعد میاد جواب میده و از روی ادب یه عذر خواهی میکنه دلیل رو توضیح میده. 

اما اگه کسی پیام رو با وجود بارها انلاین شدن نخونه یعنی براش مهم نیستی، پس بهتره خودتر و ازار ندی، قرار نیست ما برای همه مهم باشیم که. اینکه برای خودت مهم باشی مهمه. 

و اگه بعد مدت ها سین کردن و جواب ندادن بالاخره جواب داد و دلیلی هم نگفت و عذرخواهی نکرد بدون طرف بیشعوره. با آدمی بیشعور و احمق بحث کردن فقط باعث پایین اومدن شخصیت خود ادم میشه، و انقدری این موضوع مهمه که درباره ی خودداری از بحث با آدمی احمق حدیث های زیادی داریم.

بازم میگم رفتار هر دوتون بد بوده.نمیشه به یکیتون بیشتر از اون یکی حق داد. چون درک درستی از روابط دوستانه نداشتید نشده دوستی رو ادامه بدید. برای دوستی یا هر روابط دیگه ای لازمه هر دو طرف اگاهی درست و کافی ازون ارتباط به دست بیارن.

سعی کن رشد کنی، تا ادمای بهتری سر راحت قرار بگیرن و برای دوست صمیمی پیدا کردن باید خیلی زیرک و سنجیده پیش بری. امیدوارم سعی کنی تغییر کنی تا دیگه نه به کسی آسیب بزنی، نه کسی بتونه به تو آسیب بزنه.