دوستان بنا به دلایلی خیلی مجبببورم واسه یه روز گوشی همسرم رو هک کنم راهکاری بلدین ک اصن متوجه نشه گوشیشم در دسترسم هست میتونم از واتساپ وب وصل بشم ولی بلد نیستم چ جوری بکنم؟؟؟؟ نمیخوام اصن متوجه بشه چون وجهم خراب میشه جلوش ولی من باید یه چیزی رو بفهمم ولی بهم نمیگه خواهش میکنم بلدین بگین و این که این کار رو نکن و... نگین چون خییییلی واجب و ضروریه
اول باید وارد واتساپ وب بشی، بعد با واتساپ گوشیش بارکد رو اسکن کنی.
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
نمیدونم بگم میترسم زندگیتون به هم بخوره گناهش بیفته گردن من
شرمنده
♡خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیکهای ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
نمیدونم بگم میترسم زندگیتون به هم بخوره گناهش بیفته گردن من شرمنده
در مورد بحث کاریشه حرف نمیزنه بهم قبلا یه کار رو شروع کرد بم نگفت شکست خورد الان همه پولاشو دیروز از بانک رفته بیرون کرده میخوام ببینم چیکارشون کرده همیشه با دوستش حرف میزنه در مورد این چیزا ولی دوستش بهم نمیگه پیاماشم حذف میکنه اگ نفهمم میترسم دوباره مث سری قبل سرمایمون همش ب باد بره