2777
2789

خانوما مرسی که جواب میدید خیلی برام واجبه 

معمولان دبیرستانی به اسم ایرانسل داره اگه داره شماره تماسی چیزی ازش دارید؟

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

لرستانم وای معمولان نه😕

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

نشنیدم

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از لرستانم و خیلی معمولان میرم (برا تفریح)ولی همچین چیزی نشنیدم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من از لرستانم و خیلی معمولان میرم (برا تفریح)ولی همچین چیزی نشنیدم

انگار داره تو نتم زده سال ۹۸ تاسیس شده

اونجا فامیل دارید

لطفا جواب بده

لرستانم وای معمولان نه😕

انگار داره تو نتم زده سال ۹۸ تاسیس شده

اونجا فامیل دارید

لطفا جواب بده

انگار داره تو نتم زده سال ۹۸ تاسیس شده اونجا فامیل دارید لطفا جواب بده

نه نداریم 

زنگ‌بزن ۱۱۸ بببن نداره؟یا همون نت شاید باشه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

شما معمولان هستی؟ میشناسی این مدرسه رو؟

اره پدری معمولانی هستم اره چهار سال اونجا درس خوندم 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
انگار داره تو نتم زده سال ۹۸ تاسیس شده اونجا فامیل دارید لطفا جواب بده

توی کدوم شهر  خب 

من بروجردیم ولی نداریم اونجا 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪