2777
2789

حسش بگه زیاد زنده نیست، بعد فوت بشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

اره

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله زن عموم سرطان داشت دختر عمو ۱۴ سالم همیشه میگفت من زود میمیرم طاقت مرگ مامانم رو ندارم همون سال ها تصادف کردن و فوت کرد ولی مادرش الان سرطانش خوب شده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بله 

بابابزرگم 

دوماه قبل فوتش رفتیم دیدنش با شوهرم 

کلی درد و دل کرد برامون می‌گفت می‌دونم همین روزا میمیرم فقط از خدا خواستم تو دست بچه هام نیفتم‌ 

دوماه بعدش رفت بیمارستان و هرروز به دور و بریاش می‌گفت دعا کنین من بمیرم فقط و بیشتر از این نمونم 

بالاخره هم تو بیمارستان فوت کرد

جاریم به برادر شوهرم گفته بود فردا هم اولین سالگردشه 🥀🖤

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

خده روح همه اموات رو شاد کنه🥲🥲🥲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲