2777
2789
عنوان

دندان درد شدید بعد از عصب کشی

278 بازدید | 9 پست

سلام دوستان، من سه روزه دندونمو عصب کشی کردم دندان شماره ۷ پایین رسما دهنم سرویس میشه درد خیلیییی وحشتناکی دارم هرچی قرص آنتی بیوتیک و مسکن بگین خوردم ولی انگار نه انگار،نه میتونم چیزی بخورم نه بخوابم نه حرف بزنم یذره که دندونام میخوره بهم مثل جرقه دردش میزنه به مغزم به دکترمم زنگ زدم گفت طبیعیه ولی تا حالا اینجوری نشده بودم، کسی این درد رو حس کرده؟ چیکار کردین خوب شدین؟ چقد طول کشیده دردش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من ۳ روزه خوب خوب شد  خیلی وحشتناکه    

من الان روز سومه ولی با روز اول هییییچ فرقی نکرده از توی دندونم داره نبض میزنه هیچ قرصی هم فرقی نمیکنه، شما کاری کردین ک خوب شد یا خود به خود؟

من الان روز سومه ولی با روز اول هییییچ فرقی نکرده از توی دندونم داره نبض میزنه هیچ قرصی هم فرق ...

نه خود ب خود خوب شد 

برای من تمام دندونام لق شده بود 

از چه مسکنی استفاده کردین؟

https://harfino.space/0e44181a3c65eae لینک ناشناس🎀

نه خود ب خود خوب شد  برای من تمام دندونام لق شده بود  از چه مسکنی استفاده کردین؟

خداروشکر که خوب شدین. ژلوفن و ایبوپروفن، مترانیدازول و آموکسی سیلین، عصر یدونه مفانمیک اسید خوردم یذره بهتر شدم

خداروشکر که خوب شدین. ژلوفن و ایبوپروفن، مترانیدازول و آموکسی سیلین، عصر یدونه مفانمیک اسید خوردم یذ ...

عزیزم دندونتون خوب شد ؟

من دو روز عصب کشی کردم سردرد و دندون درد دارم هنوز 😶