2777
2789
عنوان

کودک در مهمانی و پای سفره

379 بازدید | 20 پست

پسرم یک سالو هفت هشت ماهشه.دو دقیقم درست پاس سفره نمیشینه همش میخواد همه چیو قاطی ماتی کنه.از اول هم تو این موارد تو خونه بهش سخت نگرفتم که خودشو خالی کنه و خلاصه با بازی غذا بخوره‌‌.اما حالا تو مهمونی....

تمام دغدغم اینه تو عید تو مهمونیا خونه کسی چبکار کنم.چجوری کنترلش کنم.داد و بیداد می کنه سر سفره که مثلا اب میخوام ابم که میدی بهش میریزه تو ظرفا.ینی به حساب پی خواد بازی کنه اون وسط.نمی دونم چطور تشویقش کنم سر سفره بشینه.لطفا نظرات زیادی بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی شام ونهارنرواون صاحب خونه گناه داره فامیلام جمعه خونم مهمون بودن پسرداییم قشنگ گندزدبه خونمون رفت زندایی خانومم انگارنه انگار

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی 

قبل از سفره کشیدن غذاشو بهش بده ..بعد ببرش تو اتاق تا باباش غذا بخوره..بعدش باباش میگیرتش شما غذاتو بخور ..اینجوری سفره میزبانم ب هم نمیریزه ..بچس نمیفهمه ولی ما بزرگترا باید مراقب باشیم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

قبل از این که سفره پهن بشه برای بچه غذا بکش و با خودت حتما یه پارچه زیر انداز ببر 

پارچه رو تو اتاق یا جایی خلوت پهن کن و بچه رو ببر سیرش کن سفره که پهن  شد دیگه سیره یه اسباب بازی بده دستش نیارش سر سفره

جایی شام ونهارنرواون صاحب خونه گناه داره فامیلام جمعه خونم مهمون بودن پسرداییم قشنگ گندزدبه خونمون ر ...

حالا من خیلی حساسم رو این موضوع خودم خیلی مراقب بچمم ک خونه کسی رو کثیف نکنه ولی متاسفانه هرکی میاد خونم اهمیت نمیده .پسر جاریم ک نابودگره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
جایی شام ونهارنرواون صاحب خونه گناه داره فامیلام جمعه خونم مهمون بودن پسرداییم قشنگ گندزدبه خونمون ر ...

وای دقیقا 

دوست من که انقد بیخیاله یعنی راضی نیستم بیاد خونم که 

پسرش ۴سالشه کیک و شیرینی میگیره دستش تو خونه میچرخه میماله دیوار،پرده،کلا رو سرامیکا میشه تکه های کیک،پا نمیشه دست بچشو بشوره حتی  

بخدا چندوقت پیش اومدن خونم سرامیکارو تازه دستمال کشیده بودم یدونه کیک کاکائویی برداشت کل سرامیکارو چرب و کثیف کرد 

بهتره برا شام و ناهار جایی نری تا انقدر حرص نخوری و یه موقع هم بچتو دعوا نکنی

یا اگه میری زیرانداز و سفره خودشو براش ببری خودتم سر سفره باهاش بشینی دیگه قید جمع رو بزنی

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕