2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 34 پست
حس من میگه هر دو اینها به نوعی شایسته تو نیستن و ازدواجت با شخصی هست که از این دو خیلی بهتره

مرسی عزیزم اما راستشو بخوای دیگه باخودم‌ به صلح رسیدم و صد در صد تصمیم به ازدواج دارم... و نمیخوام صبرکنم و تایم بگذرونم... این دونفر فعلا دورادور توی زندگیم هستن... دوست نیستیم... دوست خانوادگی هستیم و منو دوست دارن البته پیام عاشقتره با یک‌مادر بسیار......🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

حالا بنظرت باکدوم راه و مسیرم اوکی میشه؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
معرسی از دعای قشنگت لطفا دعا کن برام تا عید برگرده  سالمو شاد شروع کنم ...

چشم

انشالله به حق جدم بهترینها برای جفتتون در انتظار باشه و همین روزها بیام بخونم تاپیک زدی که در کتار هم خوشبخت ترین هستین

♂️زندگی پرتو خورشید همین امروز است...♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم اما راستشو بخوای دیگه باخودم‌ به صلح رسیدم و صد در صد تصمیم به ازدواج دارم... و نمیخوام ص ...

به نظرم بین این دو پیام اونی که باید باشه نیست

خدا خیرت بده لطف کردی مهربونن❤💙

وظیفمه خواهرم.

با حال خراب این روزهای جامعه ی بشری اکنون  این دنیا جای هیچ چیز دیگری نداره جز امید دادن و مهربانی کردن و مثبت اندیشیدن