2777
2789
بله متاسفانه البته من خیلی سخت گرفتم کلا اعتماد بنفس از دست دادم امروز ی خانمی دیدم پوستش داغون بود ...

منم هم لیزرکردم وهم میکرونیدلینگ کردم هیچ تاثیری نداشته.عزیزم منم تمام فکر وذکرم اسکارهام شده..نه اونقد پول دارم که ازین دکتر به اون دکتر برم نه میتونم اینکارو کنم..واقعا خستم.اصلا اینا خوشکلیمونو گرفتن.خب منم بااینکه اسکار دارم اما خیلی مورد ازدواج برام پیش میمد وخاطرخاه کم نداشتم.که اصلا جای جوشامو نمیدیدن وبه چشمشون نمیمد.. الانم ۵ماهه عروسی کردم.ولی خودم ازصورتم راضی نیستم.مردمو میبینم همه پوستاشون صافه حسرت میکشم،میگم چرا پوست من اینجوریه؟ازیه دکتر خیلی خوب پرسیدم گفتم بالیزر و میکرو پوستم صاف میشه؟بش گفتم عندالهی راستشو بگو..گف پوستتون صاف نمیشه وتااخرعمرت باید تحت لیزر ونیدلینگ باشی..تازه قیمتاشو که. گف مخم سوت کشید،گف لیزرهزجلسه ۴میلیون و میکرو هم هرجلسه دومیلیون😳 بقران لال شدم.تازه گف تااخرعمرت باید اینارو انجام بدی.واینجا بودکع اب پاکی رو ریخت رو دستم ومن از درمانم کاملا ناامید شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هم لیزرکردم وهم میکرونیدلینگ کردم هیچ تاثیری نداشته.عزیزم منم تمام فکر وذکرم اسکارهام شده..نه او ...

خانمی در چه حدی جای جوشات ؟؟ منم واقعا مورد داشتم براشون مهم نیست مسئله خودمم که برای خودم عادی نشده و اصلا تحمل ندارم یکی بخواد بگه مثلا برو دکتر منظورم ازدواج. واقعا تو ازدواجت اثر نداشته ؟؟ یعنی همسرت چیزی نمیگه ؟؟همه بمن میگن حماقت میکنی موقعیتها از دست میدی و رد میکنی ولی من اگر طرفم ناخوداگاه نگاه کند بجای جوشم بدم میاد و فکر میکنم پیش خودش چه فکری میکنه فعلا که ازدواج تعطیل کردم 

شما سابسیژن انجام دادی؟چندجلسع؟

میدانی واقعا باعث تاسف همه الان کل صورتشون عمل میکنن و عوض میشن انوقت جای جوش درمان ندارد و واقعا هر چقدر کسی خوشگل باشد این جای جوش ۵۰ درصد زیبایی نشان نمیده 

شما سابسیژن انجام دادی؟چندجلسع؟

و اینکه گول تبلبغات کرم نخور من چند ین بار انواع کرمهای ترمیم کننده مصرف کردم ولی خوب نشد که نشد همه کرمها الکی یعنی برای گودی اثر ندارد امیدوارم بهترین درمان پیدا کنیم 

خانمی در چه حدی جای جوشات ؟؟ منم واقعا مورد داشتم براشون مهم نیست مسئله خودمم که برای خودم عادی نشده ...

جای جوشام بیا تلگرام تاعکس پوستامونو براهم بفرسیم.‌اشتباه میکنی کسی که بخادت اصلا عیبات به چشمش نمیاد.هزارتا دختردیدم باعیبای خیلی بزرگ اما ازدواج کردن وخوشبخت شدن.چرابخاطر عیب پوستمون تااخر عمر تنها بمونیم؟توازدواجم تاثیری نداشت بخدا یبارم شوهرم نگفته پوستت چرااینجوریه.ولی من خودم اعتماد بنفسم کمه حس میکنم همه یجوری به پوستم نگا میکنن.شوهرم بااینکع پوستش صافه اما یبارم بروم. نیورده..وقتیم ک میگم میخام پوستمو درست کنم میگه بخدا چیزیش نیس حساس نباش.اما حس میکنم سنم ک داره میره بالا اسکارام داره بدتر میشه..چون اگه پیر بشیم اینا بیشتر توچشم میان

میدانی واقعا باعث تاسف همه الان کل صورتشون عمل میکنن و عوض میشن انوقت جای جوش درمان ندارد و واقعا هر ...

میفهممت عزیزدلم.چون دردتو حس میکنم.. منم همیشه میگم چطوریه حتی جای سوختگیها و سالک و اسید پاشی هم درست میشه اما اسکارفرورفته چرا درمان قطعی نداره.چرا هیچ دکتری ازپسش برنمیاد.بعضی وقتا میگم اگه پوستم سوخته بود تا حالا درست شده بود

و اینکه گول تبلبغات کرم نخور من چند ین بار انواع کرمهای ترمیم کننده مصرف کردم ولی خوب نشد که نشد همه ...

ان شالله خدا یه راهی جلوپامون بزاره وپوستمون صاف بشع.. دوستم یه نصیحت خواهرانه بت میکنم.التماست میکنم بخاطر یه عیب کوچولو ک داری لگد به بختت نزن.کسی ک واقعا بخادت عیباتو نمیبینه وهیچوقتم به روت نمیاره.مگه مردا بی عیبن؟ هرکسی یه عیبی داره بلاخره.. کسی ک بدلت میشینه و موقعیتش خوبه قبول کن..خداروچه دیدی شاید بعدناهم تونستی پوستو صاف کنی.ولی یادت نره منم خبر کنی حتما.. تهرانی عزیزم؟ من اصفهانم

ان شالله خدا یه راهی جلوپامون بزاره وپوستمون صاف بشع.. دوستم یه نصیحت خواهرانه بت میکنم.التماست میکن ...

سلام عزیزم تهرانم 

بهم درخواست دوستی بده حتما 

ممنونم ازت 

آنقدر روی من تاثیر بد گذاشته که من خودمو کنار میکشم واقعا زندگیم تباه شد بله مردها پر از ایرادن ولی خوب مسئله اینکه همه ظاهر بین شدن من میرم مطب بیشتر آقایون هستن کلا بد دوره زمونه ای 

واقعا سخته 

و اینکه عزیزم از سوختگی بهتر خدارو شکر خدا به آنها هم صبر بده واقعا بیماری پوستی برای آدمها و زنها فاجعه است 

خانمی هست خارجی تمام بدنش سوخته ولی شوهر ولش نکرده 

الان مردها ایرانی ی خال نمیتونن تحمل کنند نمیدانم شاید اطرافیان من و اقوام اینطوری هستن و من هم حساس شدم شانس من دیگه 

تمام خانمهایی که اسکار آکنه دارن ازدواج میکنن ما فقط تو فامیل سه نفر داریم منتها من نمیتوانم شخصیتم اینطوری فقط باید خوب بشم که آنهم الله اعلم 

جای جوشام بیا تلگرام تاعکس پوستامونو براهم بفرسیم.‌اشتباه میکنی کسی که بخادت اصلا عیبات به چشمش نمیا ...

بله عزیزم با افزایش سن بدتر میشود 

خدارو شکر که همسرت خوبه 

انشالله موردی اگر قرار برام پیش بیاد مثل همسرشما اهمیتی ندهد تا منم دل .‌‌‌‌‌‌‌جرات ازدواج پیدا کنم 

بهم درخواست دوستی بده با شماره 

بهت تلگرام پیام بدهم با عکس جای جوشم ببینی 

ممنون گلم 

انشالله خوشبخت باشی و اینکه فکرتو اذیت نکن من اگر ازدواج کنم و اهمیت نده طرفم دیگه فکرمو درگیر نمیکنم سعی میکنم بهش برسم که بدتر نشودمنتها من عزیز م هنوز گیر مرحله اولم و نمیتوانم ارتباط برقرار کنم احساس میکنم بهم بعداً سرکوفت میزند یا آزارم میده