2777
2789
عنوان

بنظرتون از کجا کار پیدا کنم؟😭

233 بازدید | 22 پست

کلی آموزش و کلاس و اینا درباره تولید محتوای اینستا و طراحی لوگو و اینجور چیزا دیدم دنبال کارم ولی پیدا نمیکنم یا باید حضوری بری یا میگن ماهی ۳۰۰تومن خدایی هر روز ۴ساعت باید تایم بذاری تا یه قالب و محتوای خوب بسازی تحویل مشتری بدی میشه ۱۲۰ ساعت درماه که ۳۰۰ تومن پول اینترنتم نمیشه نمیدونم از کجا کار پیدا کنم خیلیا تو اینستا میزنن ما ماهی کلی درامد داریم ولی یکی نمیگه چجوری از کجا باید کار پیدا کنیم

دلم میخواد خودم مستقل بشم و درامد داشته باشم ولی همش به در بسته میخورم😭😭😭

از سایتای ای_استخدام و جابینجا ببین

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول چند نمونه کاور و لوگو طراحی کن و یک رزومه قوی بساز)تو اینترنت هست رزومه ساز)

آگهی های دیوار شیپور جابینجا هستن 

کانال تلگرامی شبکه شاغلین مومن

و سایت های فریلنسری مثل پونیشا انجام میدم پارسکدز 

و در آخر خودت میدونی پیج آموزشی یا ... بزنی و فالور جذب کنی و با فروش خدمات یا تبلیغ به درآمد برسی 

تو یوتیوبم میتونی فعالیت اموزشی در همین حوزه داشته باشی

به نظرم اگه علاقه داری برو فتوشاپ و بقیه نرم افزارای طراحی یاد بگیر 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
دقیقا خیلی ها بی انصافن فک میکنن کار آسونیه

نه سخته 

خب از این کار در منزلا نمیتونی انجام بدی؟ این اگهی هایی که میزنن دیوار و اینا هستش

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.
تو فکرشم تابستون کلاس برم ولی اول باید پولش رو جور کنم کلاس خوب بخوای بری رو دو میلیونه

زیاد نمیخواد هزینه کنی 

سایت تاپ لرن بخش گرافیک و طراحیش رو ببین خیلی آموزش هاش رایگانه و هزینه های کم 

مدرکم اگه خواستی برای اموزش های پولی میتونی درخواست کنی 

ولی مهم رزومه هست که چندتا طراحی خوب داخلش باشه 

یوتیوبم پر آموزشه حتما استفاده کن

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»