2777
2789
عنوان

آقا لطفا بیاید یچیزی بگم اعصابم خورده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی من قراره سه سال بعد از این خونه برم آیا فرش نه متری به کارم میاد؟

بستگی به اندازه ی خونه جدیدت داره. خونه ی من الان 135 متره دوتا فرش 9 متری و یه فرش دراز برا راهرو دارم کافیه. 

شوهرم میگه خییلی زیاد بشه ۵سال

۵سال مدت زیادیه . نمیدونم حالا عقیدت چیه اما از من به تو نصیحت اگه بعدش میری مستاجری ۱۲ بکارت نمیاد اکثر خونه یه ۶یا ۹ متر میخوان. حالت باز خودت میدونی. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
😂😂 حالا خودم تا الان چون پدرشوهرم خرج کرده نظر ندادم به شوهرم گفتم اگه قراره تو خرج کنی پس چرا ن ...

فرش دوتا 9متری بخر بخاطر سه متر اضافه تر خودتو خراب نکن. کابینتم آماده بگیر زیاد هزینه نشه بعدا هم باخودت ببری 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بستگی به اندازه ی خونه جدیدت داره. خونه ی من الان 135 متره دوتا فرش 9 متری و یه فرش دراز برا راهرو د ...

نه عزیزم خونه بعدیم بزرگه

الان زمینشو داریم بزرگتر از اینجاست

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺
۵سال مدت زیادیه . نمیدونم حالا عقیدت چیه اما از من به تو نصیحت اگه بعدش میری مستاجری ۱۲ بکارت نمیاد ...

نه زمین داریم قراره اونجا رو بسازیم

فرش دوتا 9متری بخر بخاطر سه متر اضافه تر خودتو خراب نکن. کابینتم آماده بگیر زیاد هزینه نشه بعدا هم ب ...

آخه جای من نیستی نمی‌دونی

از بعضی چیزا دلم پره نمی‌خوام الان فکر کنن زرنگی کردن

نه زمین داریم قراره اونجا رو بسازیم

اخه عزیزم چقدر مگه زمینتون بزرگه چند متره ؟؟؟؟ برای ۱۲۰ مترم زیاده دوتا ۱۲

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
آخه جای من نیستی نمی‌دونی از بعضی چیزا دلم پره نمی‌خوام الان فکر کنن زرنگی کردن

چی بگم عزیزم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اخه عزیزم چقدر مگه زمینتون بزرگه چند متره ؟؟؟؟ برای ۱۲۰ مترم زیاده دوتا ۱۲

والا دقیق نمی‌دونم چقدره زمین

اما مطمئنا دوتا فرش کامل می‌خوره

اینجا همه خونه‌ها همینه

خونه پدرشوهرم چون نصفه شده کامل نیست

والا دقیق نمی‌دونم چقدره زمین اما مطمئنا دوتا فرش کامل می‌خوره اینجا همه خونه‌ها همینه خونه پدرشو ...

کدوم شهری