2777
2789

بچه‌ها من الان عقدم

پدرشوهرم قبلا یه خونه داشته الان داره اونو بازسازی می‌کنه تا من و شوهرم بریم اونجا زندگی کنیم

حالا این خونه قراره بشه ارثیه خواهرشوهرم

من میگم وقتی که من قرار نیست تا آخر عمرم توی این خونه باشم و بعد هم قراره برسه دست خواهرشوهرم، پس چرا براش خرج کنم؟

و نظرم اینه که شوهرم نباید خرج کنه

آیا این حرفم درسته؟ چطور شوهرم رو راضی کنم خرج نکنه؟

یه مسئله دیگه هم هست مادرشوهرم برای من باید دوتا فرش ۱۲متری می‌خرید و متنش ثبت شده!

اما الان میگن نه! چون خونه دوتا دوازده متری کامل نمی‌خوره پس ما یک دوازده و یک نه متری می‌خریم

اینو چطور به شوهرم بفهمونم؟ چطور بهش بگم به خونواده‌ش بگه؟

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته چرا واسه خونه ای خرج کنی که برای تو نمیشه 

در مورد فرش اگه دارین به اون خونه میرین خوب واقعا ۱۲ متر ی جا نمیشه یا مجبوری ۹ متری قبدل کنید یا اونا ۱۲ متری بدن خودتون یه ۹ متری بخرین

خوب اگه خونه فرش ۱۲ نمیخوره نمیشه کاریش کرد که. اونم براحتی بشین باهاش صحبت کن بگو ببین خونه ای برای خودمون نیست بنام ما نیست نباید خرج کنیم مااینجا مثل مستاجریم مگه مستاجربرای خونه صاحبخونه خرج میکنه 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
خرج نکنیا گوه بزن ب درو دیوار اون خونه

😂😂

حالا خودم تا الان چون پدرشوهرم خرج کرده نظر ندادم

به شوهرم گفتم اگه قراره تو خرج کنی پس چرا نظر منو نمی‌پرسین؟ گفت برای کابینتا باهم می‌ریم

اما وااااقعا فرشه رفت رو مخم

عصبانیم الان

رو فرش دعوا درست نکن اما با زبون خوش بگو خرج خونه نکنه شوهرت

آخه نمی‌دونم چطور بگم به شوهرم؟

یه بار گفتم ما قرار نیست تا آخر اینجا باشم نهایتا تا سه سال دیگه اینجاییم، بعدشم قراره برسه دست خواهرات برای تو نیست که!

گفت آخه بابام گناه داره همه خرجا رو دوشش باشه

از یه طرف حق میدم بهش اما از یه طرف هم به نظرم وااااقعا ما نباید خرج کنیم، حتی اگه بخواد خرج کنه بابتش نباید بزاره🤦🏻‍♀️

به نظرم خیلی داری سخت میگیری. 

در مورد خونه، هزینه‌هایی که دارید انجام میدید، فکر کن که اجاره خونه‌ میدین. به خونه برسید، خودتون راحت‌تر زندگی میکنید. (البته با در نظر گرفتن هزینه بازسازی و مدت زمانی که قراره اونجا بمونید.)

درسته چرا واسه خونه ای خرج کنی که برای تو نمیشه  در مورد فرش اگه دارین به اون خونه میرین خوب و ...

آخه نمی‌دونم چطور به شوهرم بگم خرج نکنه! نمی‌دونم چطور راضیش کنم!

خب ببین من می‌تونم یه فرش رو جمع کنم یا لوله کنم

ولی وااااقعا درست نیست که تو مهریه دوتا فرش دوازده متری باشه و حالا اینا اینقدر راحت بزنن زیرش و یکی رو نه متری بدن🤦🏻‍♀️

خوب اگه خونه فرش ۱۲ نمیخوره نمیشه کاریش کرد که. اونم براحتی بشین باهاش صحبت کن بگو ببین خونه ای برای ...

خب می‌تونم یه فرش رو جمع کنم

ولی وقتی تو مهریه نوشتن دوتا دوازده نباید همچین کاری کنن دیگه!

آره امشب برای آخرین بار باهاش صحبت می‌کنم هرچی شد، شد دیگه برام مهم نیست

خب می‌تونم یه فرش رو جمع کنم ولی وقتی تو مهریه نوشتن دوتا دوازده نباید همچین کاری کنن دیگه! آره ام ...

چطوری جمع کنی فرشا جدید مثل فرشا قدیم شل نیست تا بزنی یا بپیچیش اصلا نمیشه مگه اونا ۱۲ بخرن خانواده خودت یه ۹ متری

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
به نظرم خیلی داری سخت میگیری.  در مورد خونه، هزینه‌هایی که دارید انجام میدید، فکر کن که اجاره ...

آره خودم خیلی خرج خونه برام مهم نیست

با این چیزی هم که شما گفتید بهتر شدم😅

اما هنوز نمی‌تونم با قضیه فرش کنار بیام🤦🏻‍♀️

خب می‌تونم یه فرش رو جمع کنم ولی وقتی تو مهریه نوشتن دوتا دوازده نباید همچین کاری کنن دیگه! آره ام ...

حتما بگو مستاجرو که بهت گفتم