2777
2789

سلام 

دوستان من پنجشنبه یعنی دو روز دیگه عمل بینی دارم همه کارمو هم انجام دادم آزمایش مشاوره قلب مشاوره بیهوشی

امروزم باید هزینه پرداخت کنم

ولی سرما خوردم

این سومین باره که عملم کنسل میشه اصلا شانس ندارم... آخه کی رو دیدین 3 بار عملش کنسل شه

چند وقت پیش هم کرونا گرفتم کنسل شد

نمی خوام برای سومین بار کنسل شه تو رو خدادبگین چیکار کنم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی انجام دادی؟ اخه سرفه و عطسه دارم دارم با عمل بیچاره میسم که و آب ریزش بینی

آهان سرفه و عطسه رو دیگه نمیدونم ولی احتمالا تا دو روز سرفه و عطست خوب میشه از استرس هم آدم مریض میشه 

اگه آزمایش کرونا دادی و منفی بود با خیال راحت برو عمل کن چیزی نیس منم نهم عمل کردم احساس میکردم آبرب ...

تست کرونا 5 روز پیش دادم منفی بود 

ولی من دیروز سرما خوردم

پیش کی میخوای عمل کنی؟؟؟منم تا االان ۴ بار کنسل شده به دلایل مختلفی.اگ خدا بخواد بعد عید میرم

پیش دکتر یعقوب لو

شما چرا کنسل شد من هر بار چند روز قبل عمل مریض میشم

اصلا نمیدونم چه سریه

بعد عید 5 میلیون اصافه میشه

نمیدونم به دکترم اطلاع بدم یانه

پیش دکتر یعقوب لو شما چرا کنسل شد من هر بار چند روز قبل عمل مریض میشم اصلا نمیدونم چه سریه بعد عی ...

یکبارشو بابام توشهرمون نبود بیاد رضایت بده فکس فرستاد دکتر قبول نکرد.بار دوم سه روز مونده ب عمل بینی یهویی اپاندیس عمل کردم 🤐😐دوبار هم بخاطر کرونا..از سال ۹۷ دارم تلاش میکنم تا الانم نشده.

یکبارشو بابام توشهرمون نبود بیاد رضایت بده فکس فرستاد دکتر قبول نکرد.بار دوم سه روز مونده ب عمل بینی ...

ای بابا 

من  هم همین طور تو 3 ماه 3 بار کنسل شد یعنی فکر نکنم کسی اینقد بد شانس باشه

از کجا بیارم بعد عید 25 میلیون بدم

همین الانشم می خوام طلاهامو بفروشم برا 20 میلیون عمل