2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی بیشتر از سلبریتی های خارجی؟ یعنی بی تی اس بیشتر از جاستین هیت میگیره؟🤔تا حدودی موافقم

کلا خیلیا باهاش مخالفن

نمیدونمم چرا

الان یکم وضعیت بهتر شده باز توی هالیوود جاستین بیبر سلینا و تیلور خیلی هیت میگیرن

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
کلا خیلیا باهاش مخالفن نمیدونمم چرا الان یکم وضعیت بهتر شده باز توی هالیوود جاستین بیبر سلینا و تی ...

من واقعا ازشون بدم نمیاد

بیخودی بهشون گیر میدن

بنظرم یکی از دلایلشم نژادپزستی باشه

من واقعا ازشون بدم نمیاد بیخودی بهشون گیر میدن بنظرم یکی از دلایلشم نژادپزستی باشه

اره و اینکه فرهنگ کره با فرهنگ اونا متفاوته 

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
آره موافقم  تو خودت نظرت چیه

من...

من ۷ ساله ارمیم😂

ولی خب مطمئنم کمپانیشون با ایلومیناتی همکاری داره نمیدونم خودشونم موافقن یا چون قرارداد دارن مجبورن

به هر حال خود واقعیشونو دوس دارم

من... من ۷ ساله ارمیم😂 ولی خب مطمئنم کمپانیشون با ایلومیناتی همکاری داره نمیدونم خودشونم موافقن ی ...

وای آرمی؟😂

نه دیگه خیلی چرته حرفت 

ایلو چیه دیگه قبولش ندارم اصلا😂

اعضا خودشون صب تا شب تلاش کردن که به اینجا برسن

وای آرمی؟😂 نه دیگه خیلی چرته حرفت  ایلو چیه دیگه قبولش ندارم اصلا😂 اعضا خودشون صب تا شب تل ...

میدونم چقدر سختی کشیدن

حتی پول نداشتن موزیک ویدئو بسازن بلیت رایگان دادن دست مردم...

ولی خب نمیدونم به هر حال یه چیزایی رو نمیتونم نادیده بگیرم