2777
2789

بعد بوتاکس افتادگی پیدا کردی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

تو یه پیج پزشک میگفت تو ترمیم درستش میکنه

اگه درست نشد ۴ الی ۶ ماه بعد اثرش از بین میره نگران نباش

من خیلی دوست دارم بوتاکس انجام  بدم ولی از این چیزاش میترسم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
نه اولین بارت بود میره ولی لطفا دیگه بوتاکس نکن اصلا به درد نمیخوره وای طول میکشه تا اثرش بره

به جای بوتاکس چی خوبه دوست عزیز

پلاسما مگه دستگاه جدیدی نیومده دیگه دون دون زخم رومحل نندازه؟

اونو نمیدونم وای همون دستگاههای قبلی رو من مقایسه کردم بعضی هاش خیلی نقاطشون ریزه و بعضی هاشون درشت تر 

چه جوری میسوزونه که زخم نمیکنه ؟؟؟؟!!!

اونو نمیدونم وای همون دستگاههای قبلی رو من مقایسه کردم بعضی هاش خیلی نقاطشون ریزه و بعضی هاشون درشت ...

نمیدونم یه مدت توفکرانجامش بودم تومشخصات یکی ازکلینیکانوشته بود دیگه جای زخم نمیندازه