queenatousa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 190 عنوان بیا تو سری کارت دارم بدو 200 بازدید | 21 پست توی که اومدی اینجا.خواستم بگم از تک تک لحضات زندگیت لذت ببرعاشق خودتون باشین و انرژی منفی دور کنینشما با کم کاسی هاتون شما شدین پس همینجور که هستین باشین و بلند قهقه بزنین صبح همتونم بخیر خداوندا چه عزیز است ان کس که تو خواهی 1400/12/17 | 06:09 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
queenatousa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 190 فدامدا صبح شمام بخیر خانوم💞👉 روز خوبی داشته باشی خداوندا چه عزیز است ان کس که تو خواهی
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 صبحت بخیر عزیزمالانم از معده درد از خواب پریدم کاملا دارم لذت میبرم🤣🤣🤣🤣 ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
queenatousa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 190 صبحت بخیر عزیزم الانم از معده درد از خواب پریدم کاملا دارم لذت میبرم🤣🤣🤣🤣 مطمنم زود خوب میشی خداوندا چه عزیز است ان کس که تو خواهی
queenatousa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 190 مرسی عزیزم همچنین صبح توهم بخیر ♥️ صبح زیبات بخیر خداوندا چه عزیز است ان کس که تو خواهی
queenatousa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 190 مرسی انرژی مثبت💜 انرژی درگردشه خداوندا چه عزیز است ان کس که تو خواهی
queenatousa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 190 چقد عزیزیییی مرسیییی دختر خوب. صب توام بخیر💋 روز قشنگی داشته باشی...یه تاپیک ساده شاید حال خیلیارو خوب کنه خداوندا چه عزیز است ان کس که تو خواهی
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 مطمنم زود خوب میشی ممنونم 😘😘 ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97