2777
2789
عنوان

شوهرم به مادرش اینجوری گفته +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 81 پست
ن عزیزم چرا مشکلات منو داشتی ...همش بده همچین دعایی نکن ...دعا کن هیچی نباشه ..همشون تحقیر میشی کم م ...

چون من به شدت عزت نفس ندارم دیگه دل ندارم طلاق بگیرم روزی صد دفعه باید کتک بخورم با کوچکترین حرفم تحملم نداره و مادرش میاره میگه به بابام بگید میخام طلاقش بدم 

غصه نخور عزیزم، تو این وضعیت برات خوب نیست، ازین روزا خیلیامون داشتیم، مردا چرند زیاد میگن، و زود تح ...

عزیزم اینستا رو کاری کردم فقط خودش و مادرش ببینه ...تروخدا راهنماییم کن عکسو بذارم یا ن؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینستا رو کاری کردم فقط خودش و مادرش ببینه ...تروخدا راهنماییم کن عکسو بذارم یا ن؟؟

به نظر من نذار عزیزم

مثل یه مثلث میشید که شما تنهایی

اینطوری مامانش هم براش کم نمیذاره

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

اینستا ندار اینجوری دیگه هیچیو نمیتونی سر در بیاری یه دور دیگه ام چون این کارو کردی دعوا راه میندازه انقد نامرد بی معرفته

همون پیام که میخوای بدی خوبه،به مادر شوهرتم رو در رو بگو

از هر طرف که رفتم،جز وحشتم نیفزود...
چکار کنم مادرش بفهمه تقصیر از من نیست ..

به نظرم برعکس رفتار کن، سعی کن اگه میتونی عادی رفتار کنی، بذار چند روز بگذره، اول اونا عکس العمل نشون بدن، بعد میتونی راحتتر تصمیم بگیری

نمیتونی بری خونه خودت،؟ الان خونه مادرشوهری؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
۱۰روزه زایمان کردم ..خونه مادرشوهرمم ...یه برادرشوهر ۶ساله دارم و دختر اولم ۱سالشه ....داشت دخترم رو ...

حقته خب وسط زندگی سگی فرت و فرت بچه میارید که چی؟؟ طلاقتون ندن بدبختای ذلیل؟؟؟؟ 

در سکوت صدایی ست،دلی باید که دریابد...✨

خیانتکاره شوهرت واسه چی تو یه سال دوتا بچه اوردی مریضی یا میخوای بچه هات توی محیط بی عاطفه و پر از خیانت بزرگ بشن ک مث خودت ضعیف و ذلیل بشن تو اینده

در سکوت صدایی ست،دلی باید که دریابد...✨