2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خاستگارم چیه؟🙂

293 بازدید | 11 پست

سلام یه تاپیک خیلی خیلی غیرعلمی😂

من چون باید نظر همه رو بپرسم ، گفتم چ بهتر ک اینجا هم ازتون نظر بخوام

دوسال اول دانشگاه ایشون توی بعضی درسها با من همکلاس بود و پرستاری میخوند

بعد اینکه دانشگاه تموم شد و رسیدیم ب کارآموزی و طرح دقیقا توی بیمارستان مشترک به مدت دو سال باید طرح میرفتیم 

یه مدتی بود که ندیدمش حدودا یه سال میشه  

تا اینکه دوماه پیش استخدام بیمارستانی که من کار میکنم شد البته بلوک زایمان و ساختمان اصلی بیمارستان جداست ولی مواردی که نیاز ب اتاق عمل میشه ایشون توی بخش هست و همو میبینیم

حالا مادرش هم زنگ زده خونمون هم خودش رُک ایستاده جلوی من و خاستگاری کرده

بنظرتون چیکار کنم؟🥴 

ببین اخلاقش چجوریه

مهم ترین چیز خانواده و اخلاقه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

به نظرم بذار بیان آشنا شید تحقیق کنید ببین چطوره بعد رد کن یا قبول کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ببین عاشقشی یا نه 

اخلاقش 

خونواده  

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

نگرانم بیاد خاستگاری و دیگه ول نکنه  موقعیت شغلی خودم به خطر میفته🥴

نه بابا یه خواستگاری که این حرفا رو نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲