2777
2789
عنوان

طلسم ,واقعیت داره؟؟

5663 بازدید | 30 پست

سلام خانوما دوستم ی اقا پسری رو توسط ی دعا نویس طلسم شیطانی کرده ک پسره عاشقش بشه یعنی واقعیت داره؟؟؟دعانویسه گفته با موکل انجام میدم اصلا طلسم و جادو وجود داره؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله واقعیت داره ولی ب چ قیمتی؟همون موکل یا جن پاش ب زندگیت بااز شه بیچارت میکنه شاید دوستت با پسره حتی ازدواجم کنه تو زندگیشو بعدیکی دوسال بشین نگاکن ب بدترین شکل ممکن زندگیشون ازهم میپاشه.هیچوقت چیزیو زوری ازخدانخوایین لابد ی حکمتی تو کار هست ک خدا برات خوب نمیبینتش ک بخواد بده بهت الان شاید دوستت اون پسره رو خیلی بخواد و عاشقش باشه ولی همین ک کشیده شده سمت این کارا عاقبت خوشی درانتظارش نیس

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

ب مامانم گفت تو خونتون دعا هس 

اصلا هنگ کردیم 

بعد مامانم گفت اره هس 

ولی مامانم دعای رزق و روزی گرفته بود 

ویه دعا برای ترس برادر زادم 

باور کن دعا ها رو ک دید کلا چهرش عوض شد 

❤️هر چی آرزوی خوبه مال تو❤️
سلام بله واقعیت داره ولی ب چ قیمتی؟همون موکل یا جن پاش ب زندگیت بااز شه بیچارت میکنه شاید دوستت با پ ...

پسره اصلا نمیخوادش بهش گفته بود بهم پیام نده ولی بزور میخواد بدستش بیاره اخه دعا نویسه بهش گفته برمیگرده حتما

پسره اصلا نمیخوادش بهش گفته بود بهم پیام نده ولی بزور میخواد بدستش بیاره اخه دعا نویسه بهش گفته برمی ...

برمیگرده.منم این جریانو 3 4 سال پیش تجربه داشتم خداروشکر زود ب اشتباهم پی بردم.وازخداخواستم اگ قسمت هم نیستیم مهرشو ازدلم ببره بیرون همینطورم شد.بقران میگفتم این بره با یکی دیگ من میمیرم میکشم خودمو درصورتی ک نامزدیشو شنیدم خیلی ام براش خوشحال شدم. دعانویسا بدتردیوونه میکنن ادمو هر سری بری میگن پسره داره میاد سمتت فلان دعارو بگیری اینجوری میشه اونطوری میشه فقط حاله بد داری خوشحالی نیس. ازخدا بخواه زندگیتوشاهانه برات بسازه ی زندگی برات درست میکنه خودت میمونی چیشد وازکجااومد

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

اره مامان من که نمیدونست او دعا نویسه چی نوشته براش 

به ظاهر دعای روزی بود ولی واقعا نبود اون آقا دیشب ک اومد خونمون کلن میتونست جن رو ببینه 

فرداشم که بیدار شدیم مامانم گفت که تو خواب جن اذیتشون کرده 

❤️هر چی آرزوی خوبه مال تو❤️