2777
2789
عنوان

شبکه ۱ داره بومگرد نشون میده عجب ادمای...😕🤐🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 106 پست
عسل اصل کیلویی ۴۰هزار؟؟؟؟؟؟؟ پارسال کیلویی ۱ تومن بود ما فامیلمون میاره خدایی معرکس واسه درمان بیما ...

عزیزم ما کیلیویی ۴۰۰میدیم

گفتم عسل فیک ۴۰تومن

ما سرشناس شهر هستیم و عسلمون به اصل بودن معروفه

و درمانی هم داره

ی پا خاک خورده این کاریم😊😄

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
من دماوند هستم عزیز عسلمون چون اصل هست اصلا بازار نمیدیم و مشتری خودش رو داره ولی خب گرونه کیلیوی ...

شوهرمنم زنبور داشت فروخت 

عسل خوب رس یا شکرک میبینده؟

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دماوند هستم عزیز عسلمون چون اصل هست اصلا بازار نمیدیم و مشتری خودش رو داره ولی خب گرونه کیلیوی ...

آخه من یه بار رفته بودم طرفای لرستان 

یه آقایی بود میگفت تنها عسل اصل ایران برای منه 🤭. عسلی که اون موقع همه جا ۱۵ تومن بود بهمون ۶۰ تومن داد

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
ما کیلویی ۱۰۰ میگیریم از همین معمولیا که تو همه مغازه ها هست😶  اصلشو نمیشناسیم

۱۰۰هم ببخشیذ ولی اونم بیشترش شکزه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
سلام خانم خوبی اره ما زنبوردار هستیم با نیم‌قرن تجربه😄😄😁 اره کارایی که این زن و شوهر میکردن عجی ...

قربونت عزیزم

به به خوش به حالتون عسل اصل میخورید

پدربزرگ منم قبلا زنبوردار بودن ولی من یادم نمیاد بچه بودم جمعشون کردن

راسته میگن عسل اصل اصلا شکرک نمیزنه؟؟

نه عزیز دروغه

عسل اصل تاریخ انقضا نداره

شما میتونی عسل اصل رو ۱۰۰سال هم نگه‌داری

عسل اصل هست که به اصطلاح رُس میشه

اصل گل‌پرتقال شکرک میزنه

با ی ازمایش تمامه

من پدرم ی دبه عسل تو انباری پدربزرگم پیدا کرد دقیقا برای ۵۰سال پیش بود طعم عالی داشت

٤٤٠ تومن

اصلع اصله😂😂

عسل اصل کیلویی ۴۰هزار؟؟؟؟؟؟؟ پارسال کیلویی ۱ تومن بود ما فامیلمون میاره خدایی معرکس واسه درمان بیما ...

آره عسل کردستان کیلویی یک میلیون تازه خیلی هم کمه انگار فقط یکی دوبار در سال دارن 

ما کیلویی ۱۰۰ میگیریم از همین معمولیا که تو همه مغازه ها هست😶  اصلشو نمیشناسیم

ماهم معمولی واسه صبحانه کیلویی ۱۲۰ میگیریم ولی عسل اصل واقعا حیفت میاد همینجوری حیف و میلش کنی باید هر قاشقشو با ناز خورد از بس خوب و معجزه کنندس

باید ادم مطمئن گیر بیاری که عسل اصل بهت بده

آخه من یه بار رفته بودم طرفای لرستان  یه آقایی بود میگفت تنها عسل اصل ایران برای منه 🤭. عسلی ...

نه عزیزم

ما اصل هست

من اصلا تبلیغ هم نمیکنم

چون مشتریای خودس رو داره و بهترین هست

ما عسلمون رفته المان ازمایش شده و کمترین شکر طبیعی خودش رو حتی داشت

ماهم معمولی واسه صبحانه کیلویی ۱۲۰ میگیریم ولی عسل اصل واقعا حیفت میاد همینجوری حیف و میلش کنی باید ...

تشخیصش برای شماهایی که ناشی هست سخته یا غیرممکن