2777
2789

بچه تون چند وقتش بود؟مشکلی پیش نیومد؟دخترم 6 ماهشه شیر خودمو میخوره ،دکترم گفت مشکلی نداره انجام دادم اما الان که تو گوگل میبینم میگن ممنوعه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر ها همشون به نفع خودشون کار میکنن

انقدر مطمئن بود که یه ذره هم شک نکردم،من همیشه قبل انجام هر کاری از خیلیا میپرسم نمیدونم ایندفعه چ مرگم بود حتی یه سرچ ساده نکردم

آره   دکتر وقت گرفتم که بپرسم تا کی شیر ندم

مبارکت باشه ایشالله که بچت چیزیش نمیشه و ضرری بهش نمیرسونه منم دختر ۸ ماهه دارم ولی بخاطرش از سرم و کرم استفاده میکنم دوست ندارم بخاطر خودم بچم خدایی نکرده آسیب ببینه

مبارکت باشه ایشالله که بچت چیزیش نمیشه و ضرری بهش نمیرسونه منم دختر ۸ ماهه دارم ولی بخاطرش از سرم و ...

من که از عذاب وجدان دارم میمیرم،ولی واقعا نمیدونستم نباید انجام بدم تا الانم بهش شیر خودمو ندادم،ترسیدم،چند روز صبر کنم ببینم چی میشه

من که از عذاب وجدان دارم میمیرم،ولی واقعا نمیدونستم نباید انجام بدم تا الانم بهش شیر خودمو ندادم،ترس ...

شیرت و بدوش تند تند اگه تو سینت بمونه شیرت کم میشه بعدا 

شاید هم ضرری نداشته باشه ولی احتیاط کنی بهتره