2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین می‌خوام عکس غذاهامو بزارم نظر بدین🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 4367 بازدید | 136 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو چطوری درست کردی هم مرغ هم برنج لطفا بگو

برنجش قالبیه اول برنج زعفرانی رو میذاره تو قالب کامل فشارش میده بعد بقیه برنج سفید هارو اینم فشار میدی بعد برمیگردونی راحت در میاد 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

قشنگن😍

اما از نظر تزیین حرفه ای بنظرم اونهمه سبزی خوردن کنار بشقاب درست نیست

و تو عکس دوم اونهمه زرشک روی مرغ نباشه بهتره

حلقه حلقه کردن لیمو ترش هم باعث میشه هدر بره چون نمیتونی استفادش کنی

🌷
 عالی شده اسی جان فقط یه سوال چجوری برنج رو قالب میزنی.؟ قالب رو چرب میکنی و بعد تا بیای تز ...

نه عزیزم نمی‌خواد چرب کنی 

اصلا هم زمان نمی‌خواد اول زرشک که با شکر و روغن تفت دادی رو میریزی با ته قاشق فشار میدی بعد برنج زعفرانی با ته قاشق فشار میدی بعدهم برنج سفید و برعکسش میکنی داخل ظرف همین

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
حوصله داریی افرین من تنهاباشم توقابلمه میخورم

منم مثل تو  

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔