من موهای فر و وزی دارم ، بعد کلی استفاده از شامپو های مختلف یه شامپوی مناسب پیدا کردم ، نرم کننده مای هم خریدم خیلی زود شونه میشن ولی بازم وِز و کلی پُف میکنه😶😂
راه حلی ندارین؟ ماسک مویی که ریزش نداشته باشه؟ سرم مویی؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام رضوان جون،روغن نارگیل عالیه قبل اینکه خواستی بری حموم بزن بعد یکی دوساعت (هرچقدر بیشتر بزاری نتیجه ی بهتری میگیری)بعد با اب نسبتا سرد سرتو بشور سعی کن با آب خیلی داغ سرتو نشوری یا حمام نکنی چون کل چربی سر از بین میره و موهات خشک و وز میشن،روغن بادام یا زیتونم همینجوری استفاده کنی عالیه،یا یه ماسک خونگی هست ترکیب یه قاشق ماسک یه تخم مرغ و عسل با یکی از اون روغنایی که گفتم مخلوط کن بزن به سرت عالیه،زرده تخم مرغ م خوبه تاثیر داره همونجور که گفتم استفاده کن و اینکه از شامپوی مناسب سرت استفاده کن حتما،روزانه سه چهاربار موهاتو شونه کن قطعا نتیجه میده،و اینکه تو شامپوت یه نصف قاشق نمک بریز واقعا عالیه امروز استفاده کردم موهام براق و نرم شدن