2777
2789

من یه دختر ۶ساله و یه پسر ۱۴ ساله دارم، خیلی سعی میکنم بهشون برسم ولی بیشتر مواقع رنگ و رو پریده نشون میدن و یه مقدار هم لاغر هستن، شما مراقبت روتین خاصی برای بچه هاتون دارید؟ مثلا رژیم خاصی یا مکمل و تقویتی، ساعت خواب منظم و ....

تاج ایی که یادم میاد 

دختر عموهام با وجود تغذیه خوب همیشه این مشکلو داشتن 

تا ازمایش دادن و همشون کم خونی شدید و فقر اهن داشتن و مشکل معده 

چکاب ببرو خیلی وقتا استرس اینا هم باعث میشه 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم؛ تیکر بارداری نیست !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارده و چهار شیره صبحا و عصرا، شیر عسل و پودر کامل سنجد شب ها،، میوه های تازه، گوشت و مرغ هم به حد تعادل استفاده کن جانم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
میوه خوب میخورن ولی کم غذا هستن با چند لقمه سیر میشن

این ارده و چهارشیره هم کم خونی برطرف میکنه هم اندازه ی کمش هم تامین کننده است، اون عسل و ر و پودر سنجد هم استخوان سازه گل من

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ارده و چهار شیره صبحا و عصرا، شیر عسل و پودر کامل سنجد شب ها،، میوه های تازه، گوشت و مرغ هم به حد تع ...

پودر سنجد دارم توی خونه قاطی شیر بهشون بدم؟ یا طریقه مصرف دیگه ای داره؟

پودر سنجد دارم توی خونه قاطی شیر بهشون بدم؟ یا طریقه مصرف دیگه ای داره؟

پودر سنجد با هسته اس؟ یه قاشق پودر با یه قاشق عسل تو یه لیوان شیر ولرم قبل خواب استفاده بکنن

دخترم یه مقدار کم خونی داره تازگیا آزمایش داده هنوز دارو نگرفته

پس بخاطر همینه 

دارو و مکمل های دکتر رو بده بهش حتما

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم؛ تیکر بارداری نیست !
بله با هسته است برای پادرد خودم گرفتم ولی نخوردم

خودتون هم بخور من رماتیسم دارم داروهای که استفاده میکنم از پودر سنجد استفاده میشه

البته به جز بحث تغذیه به نظرم آرامش محیط خونه و خواب با موقع خیلی توی رشد بچه موثره، متاسفانه شوهرم توی خونه زیاد تشنج ایجاد میکنه و بچه ها هم عادت کردن دیر میخوابن مثلا حدود ساعت یک