2777
2789
عنوان

سنو ان تی

256 بازدید | 27 پست

سلام،خانمایی که باردار هستن و تجربه دارن میشه از تجربیاتتون جواب سوال هامو بدین؟

من دیروز رفتم ان تی جنسیت بچه رو از کنجکاوی پرسیدم گفت معلوم نمیکنه سنو بعدی ولی گفت بچت خیلی آرومه بیشتر دخترا خیلی آرومن،خواستم بدونم این ربطی به جنسیت داره وکسی بوده که تو ان تی بهش بگن بچت ارومه دختره ولی پسر شده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روی آروم بودنش جنسیت رو نگفته ، احتمال داده ...و اکثر احتمال ها درست میشه

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

عکس سونو ان تی رو اینجا بزار خیلیا بلدن بگن 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

والا جفت بچه های من تو بارداری شکممو با کیسه بوکس اشتباه گرفته بودن تو سونو هم یه جا بند نبودن پسر و دختر دارم . توجه نکن زیاد. ۴هفته دیگه جنسیتش مشخصه الکی عجله نکن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
عزیزم شما قبل. مثبت شدن بی بی چه علایمی داشتین

من بارداری ناخواسته بوده ... قبل بی بی چک چون نمیدونستم باردارم به علایم دقت نکردم ... چون دیر پریود شدم متوجه بارداری شدم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!