2777
2789

امروز داییم اومده به مامانم گفته دختر تو باعث شده اینا عاشق خواننده بشن درصورتی که من اصن هیچ کاری نکردم امروز به داییم دوتا از دختر داییام گفتن کاش زودتر فوت کنید تا ما همه چی بهمون برسه .... از پشت بهم خیلی ضربه زدن ولی هنوز آدم نشدم 😐😐😐😐 ظاهر فرشته ان ولی باطن ...... 

از خواننده رسیدی به فوت دقیقا چی شده 

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

لطفا  آدم شو تا بیشتر از این آسیب ندیدی پس🙄😬

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چی شد نمیفهمم،دخترا به پدرشون گفتن کاش فوت کنی،بعد پدرشون اومده گفته شما باعث این کاراشونی؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
دقیقا چی شد نمیفهمم،دخترا به پدرشون گفتن کاش فوت کنی،بعد پدرشون اومده گفته شما باعث این کاراشونی؟

گفتن کاش زودتر بمیری که من بتونم برم کنسرت و اینا داییمم میگه اینا هی کنسرت کنسرت میکنن تقصیر توئه 😐

( با صدای بچه فامیل )

چه شده👀

علاقه اونا به خواننده یعنی از هم کلاسیاشون و دوستاشون شکل نمی‌گرفت؟ 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

من همیشه یه خر بودم سریع گول میخورم😐🤣

🙄

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

باهاشون ارتباطو قطع کن فردا کار بدتری میکنن میگن تقصیر تو بوده 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔
دقیقا البته من سال تا ماهم باهاشون حرف نزنم باز میگن ریحانه بوده مارو خراب کرده🤣🤣🤣

عجببببب

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔