saeedeh64 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 583 عنوان شماره ی رنگ مو و اسم رنگ 653 بازدید | 17 پست سلام.می خوام موهامو رنگ کنم اما دکلره نزنم.چند ساله رنگ نزدم پایین موهام از رنگ قبلی قهوه ای مونده.رنگ موهام خرمایی است.و تارهای سفید کم و بیش داره.می خوام رنگ روشن بزنم .چه مارکی و چه شماره ای و چه رنگی میشه اگه بزنم بگین لطفا . 1400/12/16 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99881 ان ده وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
saeedeh64 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 583 هر رنگی بزنی میشه قهوه ای روشن خوبه ،اشکال نداره .چه اسم و شماره ای خوبه؟
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 10963 بنظرم پایینش ک میگی یکم مونده کوتاه کن بعد رنگ بزن یه دست بشه اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
فرشتههههههههههههه عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 3281 اکثر رتگا بدون دکلره قهوی میشه ولی خریدنی ب مغازه دارع بگو ی رنگ ترکیبی خوشگل بده و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند..
فرنووووش عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 10910 بدون دکلره اکثر رنگا قهوایی در میان حالا یه کم روشنتر یا تیره تر من چند روز پیش رنگ و مش کردم آرایشگر داشت به یه مشتری میگفت رنگ زیتونی 12 بدون دکلره خوشکل میشه من خودم امتحان نکردم ولی از زبون آرایشگر شنیدم از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.
mona_khanoooom عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 13872 خوبه ،اشکال نداره . چه اسم و شماره ای خوبه؟ بلوند زیتونی روشن بزن تناژ قرمزی نداره خوبه لینک حذف
saeedeh64 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 583 بلوند زیتونی روشن بزن تناژ قرمزی نداره خوبه اها اره.قبلا تجربه ی اینو داشتم که ته مایه ی قرمز می گرفت .
تارا۹۴ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 8387 با اجازه اسی. بچه ها به نظرتون روی موی مشکی جلوی موها مو دکلره کن یا مش؟
عاشق__خودممم عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 497 من رنگ نمیکنم موهامو خانوما موهای شما از کی شروع شد سفید شدنش؟ من احساس میکنم موهای سفید رشدشون زیاد شده خانم مهندس lT