2777
2789
عنوان

ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 38 پست
من خودمم شهروندی ترکیه رو دارم به خاطر بابام از تجریبات من استفاده کن

چمیدونم اخه  اینجا نمیخام بمونم خدایی ایران اینده نداره

من خداو قدیسم ولی یهو دیدی با ابلیسم🙂😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره با ایرانی های غیر ترک خیلی بدن

😐آره دوست من که تازگی باهم دوست بودیم (دوسال ازم بزرگتره)

میگفت سال پایه نهمم رفتم ترکیه برای مهاجرت خونه که بهشون دادن سرد و بدون هیچ امکاناتی(با اینکه کلی خرج کرده بودن و پولدار بودن و...) آب نداشتن میگفت اونا مدرسشون خیلی آروم آروم درس میدن یعنی اینقدر کم درس میدن که... برای همینم از نهمم اونجا هیچی نفهمیدم بعدش مطگفت روز اول مدرسم تا گفتم ایرانیم از یه طرفی دوتا جامدادی سنگین خورد تو صورتم میگفت همش اذیتم میکردن و کتک و ... جوری که همش دعوا میکردم باهاشون 

میگفت استرالیا هم رفتیم و آمریکا همشون همین رفتارو داشتن 

میگفت تا عمر دارم بابام میگه کلاهمون افتاد اونجاها عمرا بریم

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
چراتحصیل نه منم‌میخواستم برم‌ترکیه

هیچ دانشگاه ترکی در ایران معادل سازی نمیشه بله درسته هزینه تحصیل خیلییی پلیینه ولی ارزش نداره چون ایران پس میزنه و دانشگاه دولتی ترکیه که معتبره در ایران ازمون دوباره گرفته میشه که درصد قبولی زیر ۳۰ درصده خود ترکیه هم اجازه کار نمیده  در نتیجه دانشجو سوخت داده و هدف فقط پول بوده 

اول ایران عقد میکنم بعد میرم اره میدونم چیمیگی اگه از اونجا هم اخراج شم مهم نیست وانشجو ام ادامه تحص ...

😄خیلی مواظب باش 

😐خاطره دوستمو نوشتم اون پایین بخون

😐آره دوست من که تازگی باهم دوست بودیم (دوسال ازم بزرگتره) میگفت سال پایه نهمم رفتم ترکیه برای مهاج ...

اره با ایرانی ها اصلا خوب نیستن و باید قبول کرد ترک ها نژاد پرستن و فقط به ترک های ایران احترام میذارن

😐آره دوست من که تازگی باهم دوست بودیم (دوسال ازم بزرگتره) میگفت سال پایه نهمم رفتم ترکیه برای مهاج ...

😐بعد فکر کن ۱ سال دوسال نیم که اونجاها بوده از درس افتاده جوری که دوباره پایه نهم اومده ایران نشسته دوباره کلاس نهم درس یاد بگیره😐الان باید یازدهم  رو میگذروند

اره با ایرانی ها اصلا خوب نیستن و باید قبول کرد ترک ها نژاد پرستن و فقط به ترک های ایران احترام میذا ...

دقیقا در کل خوب نیست 

😁😂فکر نمیکردم استرالیا یا آمریکام اینجوری باشه 

در کل من اگه همممم بخواممم مهاجرت کنم شاید کشور های عربی اونم عمان و دبی