2777
2789
عنوان

حالت صورت و چشم ها بعد از عمل بینی

3212 بازدید | 29 پست

سلام خانوما من یک ماه و هفت روزه بینیمو عمل کردم قوس داره و فرمشو دوست دارم اما از دور که به آینه نگاه میکنم زشت بنظر میام....نمیدونم بخاطر گودی و سیاهی زیر چشممه که بینی نیمه فانتزی بهش نمیاد یا چی.... شما تجربه داشتین ؟لطفا راهنماییم کنید فیلر زیر چشمام بزنم درست میشه؟ 

منم از وقتی عمل کردم حس میکنم زیر چشمام یجوریه اما من اصلا بینیمو دوست ندارم گفتم فانتزی اما طبی ...

عزیزم حالا من اوایل پشیمون شده بودم گفتم کاش به دکتر میگفتم طبیعی عمل کنه کارم شده بود گریه تصمیم گرفته بودم سر یک سال برم ترمیم طبیعیش کنه حالا کم کم داره ازش خوشم میاد...خدا کنه تا اخر این حس بیشتر شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نظری در مورد تاپیکم نداره اهاای دماغ عملیا نیمه فانتزیا بیاین کمک ...راهنمایی کنید عشقا اگه اوکی ...

تازه عمل کردی هنوز ورمه یکم صبر کن بهتر میشه منم اول حس میکردم فاصله لبم و بینیم خیلی بعد رفته رفته بعتر شد

آرامش روزهای بیقراریم خدا....
من بینیمو گفتم نیمه فانتزی عمل کنه چون صورتم لاغر بود بعد عمل بینی یه ماه شده الان لپ و گونه هام زده ...

مبارکت باشه منم با ارایش خیلی ناز میشم فقط از دووور تو اینه زشت نشون میدم ..بنظرت مال گودی چشممه برم فیلر بزنم حله