2777
2789

چ رک حرفشو گفته ،ول بابا از زندگیت همچین رفیقیرو پرت کن بیرون

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

عزیزمن جای توبودم بلاکش میکردم تا به اشتباهش پی ببره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چی گفته، یه سوال پرسیدی که جوابش یا مثبت میشده یا منفی، اونم گفته نه، یعنی کسی بخواد بیاد خونه شما، اگه شرایطش رو نداشته باشید و برای اون لحظه قبول نکنید باید از شما طلبکار بشه و شما بدهکار، حالااا، میتونسته یه دلیل هم بیاره توضیح هم بده، که جوابش ملایمتر باشه ، به هر دلیلی این کارو نکرده یا نمیدونسته، بلد نبوده، به ذهنش نرسیده نمیدونم

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

اصلا هم نظرات دیگه رو درک نمیکنم، بلاکش کن ، بندازش دور ... عجب دوست بدی!!!!!! یعنی چی؟ خوب شما اینقده باهاش راحت بودی که موقع امتحانت به ذهنت رسیده بری اونجا، ازش پرسیدی، اونم باهات راحت بوده دیگه، والا من خونه بابام بخوام برم، بهم بگه نه، میگم خونشه مگه من طلب دارم---- از طرفی چون آدم حساسی هستم تا جایی دعوتم نکنن، عمرا نمیرم، حتی دخترم هم همیشه با دعوت میره خونه دوستش، خیلیییی با هم صمیمی هستن زود هم دلش تنگ میشه براش معمولا اون میاد خونمون، بعد از چندبار که دوستش میاد خونه ما، اگه اون نگه بیا ، آخرش بهش میگه ایکاش بریم بیرون، بریم پارک همدیگه رو ببینیم، حالا یا اون میگه بیا خونمون یا میریم پارک

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

ببین گلم من ی دوستی دارم اگه اینجوری بهم بگه ازش میپرسم چرا

یا تشکر میکنم و بعدا ازش دلیل میخوام دوستیتو سر مسایل الکی به هم نریز شاید دلیلی داره

اگه صمیمی هستین انقد به دیده منفی بهش نگاه نکن

ی مساله دیگه هست شاید دوستتون دیگه دوست نداره بری خونه اش به هر دلیلی ی ذره لحنش جدی و رک هست اما شما زیاد بزرگش نکن

ی چیز دیگه هم هست حس میکنم متوقع شدین که ازش ناراحت شدین

شاید اون بنده خدا شرایط خونش اوکی نبوده

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.