2777
2789
عنوان

این چیزایی که درباره ی مهدکودک‌ها میگن راسته؟ اسکرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 72896 بازدید | 932 پست

پسرم از ۱۸ ماهگی مهد بود البته بهترین مهدهای شهر میرفت هیچ زمان کوچکترین مشکل و بی احترامی نبود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شما ک مادری و بچه از پوست و تنته حاضر میشی بخاطر هرررعلتی بچه رو بسپاری مهد نمیشه از مربی مهدی که باید در طول روز با لااقل ده تا بچه سر و کله بزنه و مادرشونم نیست توقعی داشت

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
چی میگن؟ پرس و جو کن جای خوب پیدا کن

میگن حتی بهترین جاها هم اولش جلوی مادرها خوب نشون میدن فضارو بعد که مادر رفت بداخلاقی ها و کاراشون شروع میشه 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

۱۶ سال پیش مهد پسر من مجهز ب دوربین بود و هر زمان که میرفتم میتونستم کاملا کلاس رو ببینم 😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شما جواب نده اول بگو چی میگن الاف شدیم 

گذاشتم خب 

من میرفتم به مهد ها سر میزدم شاید خیلی مربی خوب گیر بیومد یا تو مقطع پیش دبستان یا نوپا اونم تو هر مهد یک مربی خوب مهربون مثلا یکی بود حتی بچه ها رو میزد صداش بلند من ازش میترسیدم یعنی من همون موقع گفتم روزی شوهر کردم بچه دار شدم حتما رو مهد بچم حساس میشم 

متاسفانه بله راسته دوستم مدیر داخلیه ی مهده .....

میشه یه کم توضیح بدین چیا میگه از مهد؟ 

میگن حتی بهترین جاها هم اولش جلوی مادرها خوب نشون میدن فضارو بعد که مادر رفت بداخلاقی ها و کاراشون ش ...

من دخترم از سه سالگی مهد بود تا الان که پیش دبستانیه وعادتی که دخترم داره اینه که هرکی هرچی بهش بگه یا هر رفتاری باهاش بشه فورا بهم میگه وکلا هر موقع ازش سوال میکردم میگفت عالیه وهرروز با شوق وذوق بیشتری به مهد میرفت البته مهد بد هم هست

پسرم از ۱۸ ماهگی مهد بود البته بهترین مهدهای شهر میرفت هیچ زمان کوچکترین مشکل و بی احترامی نبود

شما کدوم شهرین؟ 

البته ٢۵ یا ٣۰تا بچه با ی مربی هست فقط

حتی تو ایام کرونا؟ 

میشه یه کم توضیح بدین چیا میگه از مهد؟ 

میگ موقع ثبت نام هرچی میگیم برعکسه اصلا انجام نمیدیم

بچه ها از ی دستشویی استفاده میکنن و اصلا نمیذاریم دست بشورن درصورتی ک از اول گفتن روزی پنج بار دستا شسته میشه

توی هر کلاس نزدیک سی نفر بچه هست با ی مربی

میگ ب خانواده میگیم مربیا با تجربه هستن در صورتی ک اصلا سابقه کار ندارن ک هیچ تازه دیپلم هستن و...خیلی چیزای دیگ میگ فعلا حضور ذهن ندارم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.