2777
2789

سلام دوستان من الان عضو شدم و ی سوال داشتم در مورد انتخاب رشته 

من  نمی‌دونم برم  رشته ی انسانی یا ریاضی ،و کلاس هفتم ریاضیم عالی بود و به ریاضی هم علاقه داشتم زیاد ولی از وقتی که آنلاینی شد علایقم کم کم اومد پایین حس میکنم بخاطر کم کاری معلم ریاضیم اومد پایین 

و از طرفیم می‌خوام برم انسانی چون به معلمی علاقه دارم

و مدل امسالم مال نوبت اول شده بود 18/78(البته ما تدریسمون مجازی بود و امتحان نوبتمون حضوری کلا از اول سال تا الان فقط یک بار برای ما مدرسه رو حضوری کردن)  بعضی ها هم میگن انسانی خیلی سخته و همش میخواد حفظ کنی و اینا میترسم از پسش برنیام 

راستی یادم رفت بگم که مدرسمون فقط رشته ی انسانی و کارو دانش رو داره و ریاضی نداره

و اینکه من هم حفظیم خوبه هم یاد گرفتنیم(بستگی به معلما داره که چطوری تدریس میدن اگر معلمی از هر نظر عالی درس بده می‌ره تو ذهنم و کلا یاد میگیرن )

در مورد این دو رشته اطلاعاتم خیلی کمه میشه یکم توضیح بدید در موردش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ریاضی نیا

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
ریاضی نرو از طرف کسی که دقیقا مثل تو بود ولی خریت کرد و تا خودِ لیسانس ریاضی رفت

مث من

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

برو انسانی،بعد الان تازه هفتمی تا برسی به نهم هزار بار تغییر نظر میدی 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

من خودم رشتم ریاضیه،راضی ام ولی خب پشتکار میخواد چون واقعا سخته 

ولی خوبیش اینه که درصد قبولیش تو کنکور بالا هست. اگر میخوای بری تربیت معلم رتبه کنکورت باید زیر 1000 باشه 

عشق یعنی در میان صد هزاران مثنوی، بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند
نه من کلاس نهمم 

آهان،شرمنده اشتباه متوجه شدم

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان