2777
2789
عنوان

روزه ها ی قضاتون رو میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 24 پست
بله هم خودم میگیرم هم اعضای خانواده اگرداشته باشند میگیرند که کفاره نخوره. روزه هایی هم که کفاره ب ...

چه طوری کفاره میخوره ؟نمیدونم من

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم

اگر‌ تو ماه رمضون به دلایل پزشکی قادر نباشین

و بعدا هم نتونید قضاشو بجا بیارید

باید کفارشو بدید

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

⭕ هم اکنون می توانید از سایت مظلومانه خرید نمایید

#هر_خانه_یک_پرچم_امام_زمانی

👈قدمی هر چند کوچک در راستای زنده نگه داشتن نام ولی عصر ارواحنافداه و گره زدن قلوب محبین #امام_زمان با ایشان

🔹هدیه ی هر پرچم  ۹۷۰۰تومان

🔹 حداقل خرید ۲۰ عدد پرچم می باشد

🔹سایز هر پرچم ۶۵×۹۰

نیمه شعبان امسال را متفاوت برگزار کنیم

🔸جهت سفارش از طریق سایت مظلومانه اقدام فرمایید

https://mazloomaneh.ir

🔸تماس و واتس اپ

۰۹۳۷۹۵۲۳۰۱۵

ما را در آپارات دنبال کنید

https://www.aparat.com/v/4TRpV

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
⭕ هم اکنون می توانید از سایت مظلومانه خرید نمایید #هر_خانه_یک_پرچم_امام_زمانی 👈قدمی هر چ ...

گزارش

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

اگرروزه های یک سالت ،سال بهش بخوره کفاره میخوره.

هرروزه ای که قضا میشه تاقبل از شروع ماه رمضان سال آینده اش وقت هست تا قضای روزه انجام بشه.

مثلا اردیبهشت سال ۱۴۰۰ ۸تاروزه قضایی داری تا قبل از اینکه ماه رمضان سال۱۴۰۱ مهلت داریدکه قضاش رو به جابیارید.

درضمن درماه رمضان نمیشه روزه قضایی سال های قبل گرفته بشه .

البته روزه خواری هم که اگر عمدی وغیر عمدباشه حکم خودش رو داره وکفاره جدا.

توصیه میکنم برای اطلاعات بیشتر به دفتر مرجع تقلید خودتون رجوع کنید کامل تر براتون توضیح میدن.

موفق باشید 

التماس دعا 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
خدا منو ببخشه ولی اصلا روزه نمیگیرم

سعی کن بگیری خیلی لدت بخشه حالتو خوب میکنه 

ی بار توی ماه رمضان امتحان کن عاشقش میشی خیلی خیلی حس خوبیه مخصوصا اگه تو ماه رمضان بگیری 

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم
⭕ هم اکنون می توانید از سایت مظلومانه خرید نمایید #هر_خانه_یک_پرچم_امام_زمانی 👈قدمی هر چ ...

سلام بین تاپیکها تبلیغ نکنین دسترسیتون بسته میشه خودتون تاپیک بزنین تو فروشگاه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar