2777
2789

سلام امروز ۷ هفته و یک روزم بود ، رفتم سونو سن جنین ۶ هفته و سه روز بود . ۶ میلی متره😍ریزه . ضربان قلبش هم ۱۲۶ تا در دقیقه بود . 

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊

پسره☺

برا منم ۱۲۶ بود

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسره☺ برا منم ۱۲۶ بود

واقعا؟ حسم که میگه پسره😍 

تو ۶ هفته ۱۲۶ بود؟؟؟

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
مبارکه به سلامتی خداعجب عظمتی چندمیلیمترقلب داره😍

ممنونم ..😊اره واقعا😅

واقعا؟ حسم که میگه پسره😍  تو ۶ هفته ۱۲۶ بود؟؟؟

بله

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

سلام عزیزم خدا نی نی حفظ کنه .بتا منم ۳روز بعد موعد ۴۹۲بود .چند روزه فهمیدم باردارم علایم فقط درد کمر و سینه ورم کرده ویار ندارم .مثل هم هستیم یکم از تجربه ات میگی استرسم کم شه

.
سلام عزیزم خدا نی نی حفظ کنه .بتا منم ۳روز بعد موعد ۴۹۲بود .چند روزه فهمیدم باردارم علایم فقط درد کم ...

سلام عزیزم مبارکه ان شاءالله به سلامتی بیاد بغلت.

منم علایمم کم کم زیاد شد . کمر درد و درد زیر شکم تا الان دارم . حالت تهوع از هفته هفتم شروع شد ولی شدید نبود . ۷ هفته و ۱ روز رفتم سونو که سن جنین تو سونو ۶ هفته و ۳ روز بود . قلبشم میزد. این هفته حالت تهوعم کلا قطع شده درد سینه هم که قبلا داشتم الان خیلی کم شده . گفتم نگرلنی رو بزارم کنار تا اینکه وقت انتی برسه