2777
2789
عنوان

بچه آخر بدبخت ترین عضو خانوادس

516 بازدید | 33 پست

سلام خانما حالم خیلی بده خیلی 

گفتم تاپیک بزنم یکم درد دل کنم الان دارم با گریه مینویسم توروخدا برام دعا کنید

زندگی خیلی آرومی داشتیم خیلی منم دبیرستانی بودم ته دغدغم این بود نمره ریاضیم کم شد.. 

واسه داداشام زن گرفتیم زنای  دوتاشون خیانت کردن(زناشون فامیل بودن) خیلی وارد این ماجرا نمیشم ولی سر این موضوع من بیماری اعصاب گرفتم توی 18 سالگی  جوری که دستام توی حالت عادی خوب بودن ولی وقتی میخاستم بخابم درد میگرفتن واسه همین باید شبا همش بیدار مینشستم

ازین ماجراها گذشت تنها تلقینم این بود من قویم درست میشه

تا الان بازم بنا ب دلایلی داداشم ورشکست شده

حکم جلب و اینجور چیزا 

مامانم بابام دوتاشون بیماری فشارخون دارن

جوش میزنن حالشون بد میشه 

داداشم یه آدم کله شق که بدهیامو نمیدم میرم

زندان البته نداره هم بده تهش بتونه یک سومشو جور کنه حرف داداشمم اینه ولم کنید دست از سرم بردارین خودم هرکار باشه میکنم  هرکار مامان بابامم بگن نمیکنه 

مامانمم صبح تا شب میاد میشینه گریه میکنه هیچی نمیخوره انقدری با این کاراش بم فشار آورده دوشبه از تپش قلب خواب نمیرم اینکارارو میکنه 

بابامم میشینه جوش میزنه میبینم دست پاش داره میلرزه تا مرز سکته میرم

هرچی حرف میزنم گریه میکنم میگم اینکار نکنین بام من فقط 19 سال دارم گناهم میگن ما چیکار ط داریم

هر. لحظه که اینجا نشستم منتظرم یکیشون حالشون بد شه ببرمشون باز بیمارستان این اتفاق سه چار بار بخاطر برادرام تا حالا افتاده و حال مامان بابام رو دست من بد شده و من مردمو زنده شدم 

داداشام عین خیالشون نیست

اونی ک به پای مامان بابام پیر شد منم 

من پارسال کنکور ندادم امسالم کل هدفم گزاشتم رو کنکور رو دبیری ک توی دانشجوی حقوق میدن و مستقل شم برای خودم ک با این اتفاقا من هیچی میدونم امسال نمیشم

میشه برام دعا کنین امسال معلمی قبول شم

میشه دعا کنید آرامش بیاد ب خونمون 

بخدا پیر شدم دیگه💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نمیخواد یه تنه سپر بلای همه بشی یکمم انزژی واس خودت ذخیره کن انشاءالله تو کنکورت موفق ...

وقتی مامان بابامو اونجوری میبینم مگه میتونم انرژی داشته باشم تا کنکورم فقط 4 ماه مونده... 

عزیزم انشالله ارامش به زندگیتون برگرده ، با پدر و مادرت صحبت کن ارومشون کن ، و خودت هم فقط به هدفت ف ...

دیگه حرفی نمونده که بهشون نگفته باشم نمیفهمن منو اصلا فقط چسبیدن ب پسرشون ک مبادا... 

امروز دیگه زده شدم گفتم با این اوضاع ن خودمو اذیت کنم ن میتونم کنکور بدم

وقتی مامان بابامو اونجوری میبینم مگه میتونم انرژی داشته باشم تا کنکورم فقط 4 ماه مونده... 

زندگی همیشه بالا پایین داره 

خیلی سخته 

ولی نمیشه گف بشین نگاه کن

بخوای ازین وضع دربیای و ب خونتون ی حال خوب اصافه کنی باید تلاش کنی درستو بخونی لاقل از داداشات ک ابی گرم نمیشه

پدر مادرت تورو ببینن خوشحال شن

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸