2777
2789
عنوان

مردان کوتاه قد.‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 25 پست

شوهر من ۱۶۵ خودم ۱۶۶ برام جذابه قد  فقط ظاهره مهم اخلاقه و چشم پاک بودن و کاری بودنه مرده که اونو جذاب میکنه برای زنها 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته بلند نیستی ولی خیلی هم کوتاه نیستی. 

اعتماد به نفس داشته باش و همیشه لبخند بزن . لبخند زدن یکی از رازهای جذابیته.

اگر توجه کنی خیلی از هنرپیشه ها هم قد بلندی ندارن ولی کاملا جذاب هستن.

تو آقایون یکی از ملاک های زیبایی قد بلنده اما فقط این نیس خب 

چهرشون رفتارشون طرز صحبت کردنشون نوع پوشششون اراستگیشون اخلاقشون غیرتشون استقلالشون جنمشون و.... هم خیلی مهمه

راستش پسرایی رو میدم که اینطور میگفتن..

اسی ی بازیگر خارجی هست قد کوتاه ولی خیلی خوش پوش وخوشتیپ لعنتی خییلی جذااا

اسمش یادم نیست

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

ببین چیزی که تو آقایون جذاب هست قد هست ولی چیزی که از خود قد مهمتره اختلاف قدی هست واسه یه دختر با قد حدود 150 حالا 5 سانت بیشتر و کمتر میتونین جذاب باشین به شرط اینکه به پوست و موها و تیپ و اندامت ن رسیدگی کنین نه زیادی چاق نه زیادی لاغر خوش تیپ و به روز موهای خوش حالت پوست بدون چروک و آفتاب سوختگی ببینی ریش بهت میاد یا نمیاد ریش بعضی مردا رو خیلی جذاب میکنه خلاصه ظاهر رو یجوری حفظ کن که قدت به چشم نیاد 

مگه جذابیت به قده فقط؟!

۱۷۰ به بالا خوبه.

۱۷۰ به پایین یه جوریه فقط.تازه اون هم،هم قد خودشو پیدا میکنه،که بهش بیاد.مشکلی نیست که.

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲

خب قد ۱۷۰ متوسطه انقدر هم کوتاه نیست که در آینده مشکلی پیش بیاد...

ولی از نظر من اخلاق و ذات خوب از هیکل و وضع مالی بهتره ، چون اینجا بعضی از کاربرا تاپیک میزنن بهم خیانت کرده و... آدم واقعا دلش میگیره☹️

حالم خوب نیست