2777
2789

سلامم خانوما دکتر زهرا یزدانی چه طوری نوبت میده

من دوروزه به شماره ای که تو سایت زدن زنگ میزنم اما کسی برنمیداره چه روزا و ساعتایی هستن 

حضوری برم بهتره؟ که روزایی هستن که برم وقت بگیرم خواهش میکنم اگه کسی تا به حال نوبت گرفته چه حضوری چه تلفنی به من بگه

همه پزشکا تو قم همینطورن ؟ چون واسه دکتر بیوس هم همین همینه شرایطم جواب نمیدن

تو مشهد اصصصصلا این طور نیست شلوغ ترین دکتر هم بخوای میتونی به راحتی با مطبش تماس بگیری و همون روز وقت بگیری😕

فکر‌کنم درمانگاه قرآن عترت بود؟🤔باید زنگ بزنی ب خود درمانگاه یا حضوری برو

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺
فکر‌کنم درمانگاه قرآن عترت بود؟🤔باید زنگ بزنی ب خود درمانگاه یا حضوری برو

نه توسایت نوشته جنب درمانگاه خب حضوری چه روز و ساعتی برم که باشن و وقت بدن میترسم کلی راه برم و نباشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه توسایت نوشته جنب درمانگاه خب حضوری چه روز و ساعتی برم که باشن و وقت بدن میترسم کلی راه برم و نباش ...

من کلا برای هر دکتری نوبت میزدم زنگ میزدم یا حضوری 🙁ولی خب اونا برمیداشتن

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺
شاه بوداقی دکتر خوبیه؟ برای بارداری و تنبلی تخمدان میخوام

خوب بود آره 

ولی خب من چون میخواستم برم تهران برای زایمان دکترم رو عوض کردم اوایل بارداري میرفتم پیشش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲