2777
2789

نه سال باردارنمیشم .فولیکول خوب .لوله باز شوهرمم سالمه .خودم فکر میکنم تنگی دهانه رحم دارم چون دکتربهم گفت کانال رحمت خیلی تنگه.کسب مثله من بوده .مشکلش حل شده باشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر خوبی داری که تو این نه سال کنارت بوده ما هنوز اقدام هم نکردیم و توعقدم چون یه بیماری گرفتم و گفتن امکانش هست بچه دار نشی الان میخواد جدا بشه

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
چه شوهر خوبی داری که تو این نه سال کنارت بوده ما هنوز اقدام هم نکردیم و توعقدم چون یه بیماری گرفتم و ...

ازخداش باشه که بخواد کنارم باشه .هرچی مریضی و مشکل آدم تو زندگی شوهرش پیدا کرده .باز اون بخواد منت بزاره که منو نگه داره یانه .شوهری که آدم بخواد بخاطر بچه بخواد و توسحتبا یار زنش نباشه زودتر که بره

تنگی رحم فک نکنم باعثش بشه،من ۴ بارداری ناموفق داشتم و ۱۰ سال ازدواج کردم،دلیل نداره شوهر طلاق بگیره،مگر اینکه از پشت کوه اومده باشه

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

تنگی رحم فک نکنم باعثش بشه،من ۴ بارداری ناموفق داشتم و ۱۰ سال ازدواج کردم،دلیل نداره شوهر طلاق بگیره ...

شما اصلا بچه ندارید ؟میفهمبد مشکلتون چیه.من اصلا حامله نمیشم

شما اصلا بچه ندارید ؟میفهمبد مشکلتون چیه.من اصلا حامله نمیشم

نه ندارم،داغون شدم ناگفته نماند،هم بدنی هم روحی هم همه چی،عفونت لگن داشتم دو هفته پیش،دکتر دید حالم خوب نیست مشاوره روانپزشک برام گذاشت کلن داغونم،

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

نه ندارم،داغون شدم ناگفته نماند،هم بدنی هم روحی هم همه چی،عفونت لگن داشتم دو هفته پیش،دکتر دید حالم ...

منم نزدیک ده سال ازدواج کردم .این ماه شاید ده تا بالا فولیکول خوب داشتم با دارو ولی نشد .امروز پریود شدم.فردا میرم دکتر کارا ای وی افم انجام بدم ببینم دکتر چی میگه