2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 25 پست
میخوام هیچکاری براشون نکنم پدرشوهرم خر پوله بره غذا از بیرون بخره وقتی یه کمک کوچولو به پسرش نمیکنه

نه بنظرم به مرور کمش کن درحد روزی یبار برو یه ناهارالکی بذاربیا بگو کار دارم واسه شامم اگه اضافی موندگرم کنین نموند ازبیرون بگیرین 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
شوهریو که بخاطر کم توجهی چندروزه خیانت میکنه ساعت ۹شب میذارن جلو در اما درمورد اونا هم این سری کمتر ...

بلید باشوهرم بسازم چون هیچ پشتوانه ای برای طلاق ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالی کردن لازم نیست بذار بره  توام اصلا نرو خونش روزی یبار برو یه وعده غذادرست کن بگو واسه شام ...

مرسی از راهنماییت عزیزم واقعا با دوتا بچه کوچیک خیلی سختمه

بلید باشوهرم بسازم چون هیچ پشتوانه ای برای طلاق ندارم

اره حیلی وقتا سازش بهترین راه حله 

کارخوبی میکنی عزیزم مهم بچه هاتن الان بهت نیاز دارن 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
مادرشوهرت 20 روز از سال نیستش . 345 روز دیگه سال که خونه س . واقعا شوهرت بخاطر این 20 روز بهت خیانت ...

خودش بهم گفت اخلاقت عوض شده بوده وهمش عصبی بودی و منم سو استفاده کردم😔

ببین من ک نمیشناسم اخلاقاشونو  ولی من باشم با پیغامی چیزی بشون مبرسوندم یا شوهمو میفرستادم جل ...

میدونی من دوبار زایمان کردم سر هر دوتا بهم میگفت من بلد نیستم بچه رو حموم کنم من از بچه کوچیک میترسم منظورش این میترسم بچه از دستم بیوفته و هزار جور بهونه در می اورد که کمک نده من تو این شهر غریبم ومامانم اینا تو یه شهر دیگه ان نمیتونستن بیان کمکم اینم انگار نه انگار ولی تا دخترش زایمان کرد رفت وبیست روز اونجا موند کاراش رو میکرد هر هفته هم میره و توقع داره من کارش بکنم

بنظرم مادرشوهرت داره سوء استفاده می کنه ازت. بهتره کم کم ازش دوری کنی

خیلی پر سیاسته ولی من دیگه خودمو بخاطر این زنه پیر نمیکنم بذارباهام بد بشه به درک شوعر نکردم نوکری مادرشوهرموبکنم دیگه بسه دیگه پر روش نمیکنم

خیلی پر سیاسته ولی من دیگه خودمو بخاطر این زنه پیر نمیکنم بذارباهام بد بشه به درک شوعر نکردم نوکری م ...

هر زمان اومد گفت فلان کار رو برام انجام بده یه بهانه بیار کار رو بنداز عقب تا مجبور بشه خودش انجام بده 

چند بار این کار رو تکرار کن تا ازت ناامید بشه 

سعی کن با آرامش و مثل خودش با سیاست رفتار کنی . مهربون باش . با عزیزم و جونم جواب رد بهش بده 

من یک زنم که با روزمرگی هام میسازم وسعی بر خوشبخت شدن دارم