2777
2789

چند سالتون بود؟

راضی هستید  ؟ دوست نداشتید چند سال بعد بچه میوردید 

نمیدونم چرا با اینکه قبلش بچه دوست داشتم اما الان انقدر ناراحتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سال و سه ماه،، چرا خیلی زود بود، ولی خدا خواسته بود دیگه، هدیه خدا رو که نمیشه پس داد😁انشالله سالم باشن و صالح

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

من ۶سال بعد اوردم شوهرم اونقدر شوکه شد گفت بچه رو سقط کنیم حتی نوبت هم گرفت میگفت الان زوده و ما امادگی نداریم دیگه اونقدر من گریه والتماس کردمدکه قبول کرد البته ما تو سن کم ازدواج کردیم ولازم بود اینقدر صبر کنیم

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�

منم یه ماه بعد عروسیم حامله شدم اون موقع اصلا شرایطشو نداشتیم و خیلی می ترسیدم ولی خدا رو شکر بعد بدنیا اومدن پسرم خدا رو شکر زندگی مون بهتر شد همیشه با خودم میگم از برکت وجود پسرمه. 

آره دیگه ناراحتی داره بزار دنیا بیاد ببین به هییییییچ برنامه ای از زندگیت نمیرسی همه رو ببوس بزار کن ...

چطور دلت میاد اینو بگی ؟ اگه برنامه ریزی کنیم به همه چی میرسیم منم ۲تا دارم فقط ۳ماه اولش اونم سر پسرم برام سخت بود و به کارام نمیرسیدم بعد دیگه کم کم به روال سابق برگشتیم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
آره دیگه ناراحتی داره بزار دنیا بیاد ببین به هییییییچ برنامه ای از زندگیت نمیرسی همه رو ببوس بزار کن ...

از همین میترسم 

کامل باید  دور پیشرفت رو خط بکشم

و از این که کلا خودمو به یک چیز محدود کنم بدم میاد 

چطور دلت میاد اینو بگی ؟ اگه برنامه ریزی کنیم به همه چی میرسیم منم ۲تا دارم فقط ۳ماه اولش اونم سر پس ...

منظورم کارای خونه و شخصی نیست 

منظورم کلاسی بریم کاری رو به را کنیم پیشرفت کنیم حرکتی بزنیم

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉